Anadolu'da transfer atağı

Konya Anadolu Selçukluspor'da transfer çalışmaları start aldı. Yeşil-beyazlıların hedefinde 4 oyuncu var.

Konya Anadolu Selçukluspor'da transfer çalışmaları start aldı. Yeşil-beyazlıların hedefinde 4 oyuncu var. Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor devre arasına az bir zaman kala transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-beyazlıların devre arası kampında ciddi takviyeler yapması beklenmekte.

CENGİZ BİÇER TRANSFERİNDE SON DURUM

Yavru Kartal'da Mehmet Zeki Uçan'ın kadro dışı kalmasının ardından gözler kaleye çevrildi. Bu noktada transfer çalışmaları başlarken Mersin İdman Yurdu'nun kalecisi Cengiz Biçer için düğmeye basıldığı iddia edildi. Ancak kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre oyuncunun uzun süredir kadroda yer almaması ve maç eksikliklerinin bulunması nedinyle bu transferin şimdilik askıya alındığı yönünde.

TAKVİYELER NERELERE GELECEK?

Bu arada kalenin yanı sıra yeşil-beyazlıların transfer ayrıntılarına da ulaşıldı. Konya Anadolu Selçukluspor devre arasında öncelikli olarak bir golcüyü takıma kazandırmak istiyor. Ayrıca 2 kanat oyuncusu ve bir oyun kurucunun da takıma dahil olması için çalışılacak.

ORHUN ÖZTÜRK LİSTEDE

Öte yandan Boluspor'un genç yıldızlarından Orhun Öztürk de yeşil beyazlı takımın listesinde yer alıyor. 2011 – 2012 sezonunda o zamanki adı ile Konya Torku Şekerspor'da kiralık olarak forma giyen oyuncunun yeniden yeşil beyazlı forma ile mücadele etmesi için görüşmeler başladı. Orhun'un takıma kazandırılması durumunda kendisinden beklentiler yüksek. Oyuncunun iki kanatta da forma giyebiliyor olması yeşil beyazlı takımın tercih sebebi oldu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri