Anadolu'da tam mesai

Devre arası hazırlıklarının 2. etap çalışmalarına Antalya'da girdiği kampla başlayan Anadolu Selçukluspor, yarın ilk özel sınavına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, 3. lig takımlarından Ankara Demirspor ile karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, devre arası hazırlıklarının 2. etabına Antalya'da başladı. Yeşil-beyazlılar Antalya Topkapı Place Otel'de hazırlıklarına devam ediyor. Temsilcimiz kamp döneminde oynamayı planladığı hazırlık maçlarının ilkine yarın çıkacak. Anadolu Selçukluspor, Spor Toto 3. Lig 1.Grup takımlarından Ankara Demirspor ile bugün  Place Otel'in sahasında karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar ikinci hazırlık maçında Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor ile 7 Ocak Pazartesi günü, üçüncü hazırlık maçında ise PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor ile 8 Ocak 2013 Salı günü karşı karşıya gelecek.

Ligin lik yarısına iyi başlayan ancak son haftalarda galibiyete hasret kalarak zirve yarışından kopan yeşil-beyazlılar, kamp dönemi boyunca uzun süredir sakatlıkları devam eden futbolcuları yeniden lige kadar hazırlamanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizin Antalya kampına sakatlıkları devam eden Serbay Yağız, Kenan Karışık ve Rıdvan Sağlam da katılacak. Bu futbolcuların durumlarının iyi olduğu ve kamp dönemi boyunca lige kadar hazır duruma gelecekleri belirtildi. Ayrıca sakatlıktan kurtulan ve ilk etap çalışmalarında bulunan Abdullah Çoban, köprücük kemiğinin kırılması nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Yaser Hacımustafaoğlu'nun da kamp çerçevesinde eski sağlığına kavuşması bekleniyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri