Anadolu’da takviye zamanı

Sezonun 2. Yarısı hazırlıklarına cumartesi günü başlayacak olan Anadolu Selçukspor’da başkan yardımcısı Ahmet Eser, “Gerekli görülen mevkilerin takviye edilmesinin ardından ligin ikinci yarısında oynadığı futbolun karşılığını alan bir takım olarak ligd

Spor Toto 2.Lig  Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına Cumartesi günü başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarı hazırlıklarına Cumartesi günü saat 15.00’da yapacağı çalışma ile başlayacak. Anadolu Selçukspor 5 Ocak tarihine kadar Konya’da hazırlıklarını sürdürecek ve daha sonra Antalya’ya hareket edecek. Yeşil-beyazlı ekip Fethiyespor maçının hazırlıklarını 15 Ocak tarihine kadar Antalya’da sürdürecek.  Yeşil-beyazlı ekip Konya’ya dönmeden Antalya’dan Fethiye’ye gidecek.  

TAKVİYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser sezonun ikinci yarısına yapılacak takviyelerle futbolunu sonuca yansıtan bir takım olacaklarını ifade ederek şunları söyledi : “Zorlu ve yorucu geçen ilk yarının ardından teknik heyetimiz ile yapılan toplantılar neticesinde belirlenen bölgeler için gerekli takviye çalışmaları yönetim kurulumuz tarafından sürdürülmektedir. Gerekli görülen mevkilerin takviye edilmesinin ardından ligin ikinci yarısında oynadığı futbolun karşılığını alan bir takım olarak ligde daha üst sıralarda olmak istiyoruz. Takımımız ikinci yarı hazırlıklarına Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerimizde 26 Aralık Cumartesi günü başlayacak. Konya’da on gün süre ile çalışacak takımımız daha sonra Antalya kampı için şehirden ayrılacak.  Antalya Papillon Belvil Otelde kampa girecek ve 5-15 Ocak 2016 tarihleri arasında yapacağı kamp ile ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayacak takımımız Antalya kampında en az iki hazırlık karşılaşması oynayacak. Hazırlık karşılaşmalarının planlanması ile ilgili çalışmalar sürüyor.

İkinci yarının ilk hafta maçında 17 Ocak 2016 tarihinde Fethiyespor’a konuk olacak takımımız Papillon Belvil Otel kampındaki son çalışmasını 15 Ocak 2016 tarihinde yapacak ve Fethiyespor karşılaşması için bu kenti hareket edecek”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri