Anadolu’da son rötuşlar

Anadolu Selçukluspor’da yarın oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları bugün yapılacak son antrenman ile tamamlanacak. Takımda ameliyat olan Abdullah Çoban dışında eksik bulunmuyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da yarın iç sahada Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla sona erecek. Yeşil-beyazlı ekipte dün yapılan antrenmana ise sağ elmacık kemiğinden ameliyat olan Abdullah Çoban katılmadı. Çoban’ın dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenman teknik direktör Nevzat Dinçbudak nezaretinde gerçekleşti. Isınma koşuları ile başlayan çalışmada futbolcular 5’e 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenman dar alanda yapılan pas çalışmalarının ardından taktik çift kale maç ile sona erdi. Çalışma açma- germe hareketleri ile tamamlandı.

HAKEM MEHMET FATİH GÖKÇE

Anadolu Selçukluspor’un Spor Toto 2. Lig’in 10.haftasında sahasında Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı maçı İzmir Bölgesinden Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe’nin yardımcılıklarını İzmir Bölgesinden Can Savaşan ve Uğur Erdoğan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise İzmir Bölgesinden Sezgin Çınar.

TARAFTAR DESTEĞİ GEREKİYOR

Sahasında henüz gol atamayan ve galibiyet yüzü göremeyen Anadolu Selçukluspor Tarsus İdmanyurdu maçında taraftar desteği bekliyor. Sahasında oynadığı maçlarda taraf desteği göremeyen yeşil-beyazlı ekipte yönetim, teknik heyet ve futbolcular taraftar desteği ile daha iyi işlerin ortaya çıkacağına inanıyor. Ligin son sırasında bulunan Tarsus İdmanyurdu maçını kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak ve rakibi ile arasındaki puan farkını açmak istiyor.

GOL ŞANSSIZLIĞINI KIRMAK İSTİYOR

Sahasında henüz gol atamayan Anadolu Selçukluspor Tarsus İdmanyurdu karşısında bu şanssızlığını kırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta forvet ve santraforları ile goller bularak iç saha galibiyeti ile morallenmek istiyor. Nevzat Dinçbudak antrenmanlarda gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için golcü oyuncularla yakından ilgilenerek farklı çalıştırmalar yaptırdı. Tarsus İdmanyurdu karşısında gözler gol bölgesi oyuncuları Yaser Hacımustafaoğlu, İbrahim Alan ve Aykut Uluç’un üzerinde olacak

ABDULLAH’IN YERİNE AHMET ÖNAY

İnegölspor maçı öncesi antrenmanda arkadaşı ile çarpışarak elmacık kemiğini kıran Mehmet Abdullah Çoban bu maçta forma giymeyecek. Elmacık kemiğinden ameliyat olan Çoban’ın yerine İnegölspor ve Dardanelspor maçlarında forma giyen Ahmet Önay oynayacak. Abdullah’ın 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri