Anadolu'da son rötuşlar

Anadolu Selçukspor deplasmanda konuk olacağı Nazilli Belediyespor mücadelesi için Aydın'a gitti. Aydın'da kampa giren yeşil-beyazlılar bugün son antrenmanını gerçekleştirerek maçın hazırlıklarını tamamlayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 21.hafta mücadelesinde Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Yavru Kartal, dün sabah kahvaltısının ardından Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nden karayolu ile Aydın'a hareket etti.Akşam saatlerinde Sultanhisar'de yer alan Nysa Otel'e ulaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz kampa girdi. Yeşil-beyazlılar bugün, Nazilli Belediyespor maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirerek maçın hazırlıklarını noktalayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

TELAFİ ETMEK İSTİYOR

Sezonun ikinci devresine kötü bir başlangıç yaparak henüz galibiyet alamayan Anadolu Selçukspor, yarın Nazilli Belediyespor'u yenerek ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz sezonun ikinci yarısında oynadığı ilk 3 maçtan sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.Kahramanmaraşspor, Amed Sportif Faaliyetler ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a mağlup olan Anadolu Selçukspor yarın Nazilli Belediyespor'u yenerek puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

SAVUNMA 'SOS' VEREBİLİR

Yarın Nazilli Belediyespor'a konuk olacak olan Anadolu Selçukspor'da ki eksiklikler teknik heyetin elini kolunu bağlıyor. Anadolu Selçukspor'da kadronun vazgeçilmez isimlerinden olan Volkan Koçaloğlu, Berat Çetinkaya ile Ragıp Başdağ'ın kart cezası nedeniyle Nazilli Belediyespor maçında oynayamayacak. Stoperde iki as oyuncunun cezalı olması sebebiyle Cenk Özcan, oyuncularına sık sık uyarılar yapıyor. Faruk Yaldıran veya Maksut Taşkıran'ın stoper mevkiinde Ahmet Önay ile oynaması bekleniyor.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

Nazilli Belediyespor deplasmanı öncesi açıklamalarda bulunan Teknik direktör Cenk Özcan: “Kadir’in tedavisi sürüyor. Oğuz’un burnu kırık ve alçılı. Bir şekilde oynatmaya çalışacağız ikisinide. Volkan, Berat ve Ragıp ise cezalı. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Biz bir sistem takımıyız. Oynamayan oyuncuların yerine kim girerse sistem içinde kendisine düşen görevi yapacaktır. O zorlu deplasmana gidip elimizden gelenin en iyisini yaparak sonuç almaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri