Anadolu’da Sivas mesaisi başladı

Spor Toto 2. Futbol ligi Beyaz Grupta hafta sonunda deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor bu maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Futbol ligi Beyaz Grupta hafta sonunda deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Haftanın ilk çalışmasını önceki gün  akşam saatlerinde Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştiren  yeşil-beyazlı ekipte antrenmana hafta sonunda oynanan Kocaeli Birlikspor maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşayan Berat Çetinkaya ve Seddar Karaman dışında tüm futbolcuları katıldı.

Teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular salonda çalışırken antrenman sahada devam etti.  Yeşil-beyazlı futbolcular kurulan parkurda top kontrolüne dayalı bir çalışma yaparken  5’e  2 pas çalışmaları ve taktik bir çalışma ile antrenmanı tamamladı. Antrenmanı kulüp başkanı Erkan Genç ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti

VOLKAN KOÇALOĞLU  CEZALI

Konya Anadolu Selçukspor'da Volkan Koçaloğlu Sivas Belediyespor deplasmanında forma giyemeyecek. Anadolu Selçukspor'un deneyimli oyuncusu ve kaptanı Volkan Koçaloğlu cezalı duruma düştü. 36 yaşındaki oyuncu Kocaeli Birlikspor maçında gördüğü sarı kartla bu sezonki 4.kartını görerek cezalı duruma düştü. Volkan Koçaloğlu, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Sivas Belediyespor maçında forma giyemeyecekÖte yandan maçta sakatlık yaşayan Berat Çetinkaya'nın durumu da yapılacak detaylı kontrollerden sonra netleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri