Anadolu’da rota Sarıyer

Deplasmanda Menemen Belediyespor’a yenilen Anadolu Selçukspor’da gözler hafta sonu iç sahada oynanacak Sarıyer maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip maçı kazanarak matematiksel olarak da rahatlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 30. Hafta maçında sahasında Sarıyer ile karşılaşacak. yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.  Geride kalan haftada deplasmanda Menemen Belediyespor’a yenilen Anadolu Selçukspor evinde oynayacağı Sarıyer maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip alacağı galibiyetle  ligde matematiksel olarak de rahatlamak istiyor.

Anadolu Selçukspor Ligin 30. haftasında evinde ağırlayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başlıyor. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı Pazarspor galibiyeti ile biraz  nefes almıştı. Ancak geride kalan haftada deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1 yenildi.  AnadoLu Selçukspor düşme potasında uzaklaşmak için Sarıyer maçından galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor. 3 Nisan Pazar günü oynanacak zorlu Anadolu Selçukspor- Sarıyer karşılaşması saat 14.30’da başlayacak.   Sezonun ilk yarısında rakibi karşısında iyi futbol oynayan Anadolu Selçukspor  90. Dakikada yediği  penaltı golü ile sahadan eli boş ayrılmıştı.  İki ekip 9 kez karşı karşıya geldi. Birbirlerinden 4’er kez galibiyet alan iki ekip 1 maçta da beraberlikle ayrıldı. Bugüne kadar Konya’da oynanan 3 karşılaşmayı da temsilcimiz Anadolu Selçukspor kazandı. İki takım arasında oynanan karşılaşmalarda en farkı galibiyeti  22 Kasım 2009 tarihinde temsilcimiz Yeşil Beyazlılar, Sarıyer’i 4-0   yenerek almıştı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Sarıyer 1-0 kazanmıştı. Sarıyer, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 4 maçını kazanamadı. Sarıyer, ligde 52 puanla İstanbulspor’un ardından 3. sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri