Anadolu’da özel mesai

Anadolu Selçukspor sezonun 2. Haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip önceki gün BAL ekiplerinden Sarayönü Belediyespor ile özel maçta karşı karşıya geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 2. hafta mücadelesinde hafta sonunda deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıkları kapsamında önceki gün Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayönü Belediyespor ile karşılaştı. Bu maçta yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele eden yeşil-beyazlı ekip sahadan 0-0’lık soncula ayrıldı.

  Konya Atatürk Spor kompleksi 2 Nolu futbol sahasında oynanan karşılaşma öncesi takımı iki guruba ayıran teknik direktör Abdurrahman Baysangur, sahaya Emre, Emrah, Zekeriya, Onur, Devrim, Soner, Alper, Ahmet Karaman, Celal, Koray ve Yusuf’tan oluşan on biri sürdü.

Mücadelenin ikinci yarısında ise Emre'nin yerine kaleyi Oğuzhan korurken Yılmaz ve Enes’te ikinci 45 dakikada forma giydi.  Karşılıkla ataklarla geçen karşılaşmada iki takımda skoru değiştirmeyi başaramazken 90 dakikalık süre başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmada forma giymeyen diğer oyuncuları ise Atatürk Spor kompleksi kondisyon salonunda çalıştı. Salonda çalışan oyuncular daha sonra karşılaşmanın ikinci yarısını yedek kulübesinden teknik heyet ile birlikte izlediler.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Sezona sahasında oynadığı Fethiyespor  yenilgisi ile başlayan Anadolu Selçukspor Pazar günü deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak.  Yeşil-beyazlı ekip ilk haftanın telafisini deplasmanda alacağı 3 puanla yapmak istiyor. Anadolu Selçukspor geride kalan sezonda deplasmanda iyi bir performans sergilemişti. İstanbulspor deplasmanıyla yeni sezonda ki dış saha maçlarına iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapan Anadolu Selçukspor’da  çalışmalar devam ediyor.  Rakip İstanbulspor sezonun ilk haftasında deplasmanda Orduspor’u 2-0 yendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri