Anadolu’da mesai bugün başlıyor

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor 2017-2018 Sezonunun hazırlıklarına bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin grubu da bugün çekilecek kura ile belirlenecek

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden Anadolu Selçukspor yeni sezonun hazırlıklarına bugün başlayacak.  Yeşil-beyazlı ekip, uzun tatilin ardından bugün Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde toplanacak. Yeni sezon için topbaşı yapacak Anadolu Selçukspor, bir hafta boyunca Konya’da çalıştıktan sonra 18 Temmuz’da Erzurum’da kampa girecek.

30 Temmuz’da sona erecek Erzurum kampının ardından daha çok hazırlık maçlarının oynanacağı Afyon kampı 2 Ağustos tarihinde başlayacak. 11 Ağustos’ta sona erecek Afyon kampının ardından futbolcular 2 gün izin yapacak ve 26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon için son hafta hazırlıklarını Konya’da sürdürecek.

TFF 2 VE 3. LİG GRUPLARI KURA ÇEKİMİ BUGÜN YAPILACAK

2017 - 2018 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig Grupları Kura Çekimi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek Grupları Kura Çekimine Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak.

TRANSFERDE KAMPA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ 

Kulüp Başkanı Mehmet Güney takımın ana hatlarıyla belirginleştiğini kampta belirlenecek eksiklere göre birkaç takviye ile lige hazır hale geleceklerini ifade etti. Güney, “  Teknik direktörümüz Alper Avcı ve ekibi sezonun tamamlanmasının ardından bir ön hazırlık kampı tertip etti. Atiker Konyaspor scout ekibi tarafından izlenen ve belirlenen oyuncular ile teknik direktörümüz Alper Avcı’nın bizzat takip ettiği oyunculardan kurulu bir kamp ortamı gerçekleşti. Bu ön hazırlık kampı çok faydalı geçti. Buradan beğenilen 5-6 oyuncu bizlerle birlikte sezon hazırlık kampında yer alacaklar. Orada gerekli gelişimi gösterdikleri takdirde yeni sezon kadromuzda bulunacaklar. Bununla birlikte geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden oyuncularımız var. Yine kiralık olarak başka takımlarda forma giyen oyuncularımız ile birlikte kadromuz aşağı yukarı belirginleşti. Birkaç ilave ile lige hazır hale geleceğiz” dedi.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri