Anadolu’da mesai başladı

Tokatspor deplasmanında galip gelerek moral bulan Anadolu Selçukspor pazartesi gününü izinli geçirdikten sonra dün sahasında oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarına başladı. Yavru kartalda sakat ve cezalı oyuncular can sıkıyor

Kartalspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörler gözetiminde devam eden antrenmana sakatlığı devam eden Ali Cemal ve Olgay katılmadı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman kısa pas çalışması ile devam etti.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Kartalspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukspor’da eksik oyuncuların olması teknik heyeti düşündürüyor. Tokatspor karşısında kırmızı kartla oyun dışında kalan Ahmet Sabri ve İbrahim Alan, sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fatih Kara ile sakatlıkları devam eden Olgay ve Ali Cemal forma giyemeyecek. Cezalı ve sakat oyuncuların yokluğu teknik ekibi zorlu Kartalspor maçı için düşündürüyor. 

3 PUAN ALTIN DEĞERİNDE

Anadolu Selçukspor Kulüp Basın Sözcüsü ve Tokatspor maçının kafile Başkanı Ahmet Eser tokatspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ve alınan galibiyetin altın değerinde olduğunu söyledi. Eser“TakımımızTokatspor karşısında ve çok zorlu bir zeminde sezonun en güzel futbolunu oynadı. Aldığımız üç puanın altın değerinde bir üç puan olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi de bu başarılarından dolayı kutluyorum” dedi. Ahmet Eser  sahalarında oynayacakları Kartalspor maçını da kazanarak yeni bir çıkış başlatmak istediklerini söyledi. Eser, “Takımımız Abdurrahman Hocamızın gelmesiyle bir ivme kazandı. Önümüzdeki hafta Kartalspor karşısında kendi evimizde zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Konya’da oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz.”

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri