Anadolu'da mesai başladı

Anadolu Selçukspor'da Karagümrük mesaisi dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla başladı

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 8.haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olacak Anadolu Selçukspor maçın hazırlıklarına dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

PUAN HESAPLARI

Altay ile evinde 0-0 berabere kalan Anadolu Selçukspor gözünü Karagümrük maçına çevirdi. Teknik direktör Mustafa Alper Avcı, Karagümrük karşısında puan ya da puanlar almak istiyor. Dün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başlayan Anadolu Selçukspor'da morallerin yerinde olduğu gözlemlendi.

ZAMANLA DAHA İYİ OLACAK

Öte yandan Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney, Altay ile iç sahada oynadıkları ve 0 – 0 berabere tamamladıkları müsabakada ortaya konulan mücadeleden memnun olduklarını kaydetti. Kulüp Başkanı Mehmet Güney, "Rakibimiz Altay bu ligde şampiyon olabilmek için güçlü bir kadro kuran ve bu anlamda yatırım yapan bir ekip. İyi bir kadrosu var ve liderlik koltuğunun ortaklarından. Biz ise mütevazi bir bütçe ile kurulmuş futbolcu yetiştirmeyi arzulayan bir ekibiz. Altay karşısında ortaya konulan mücadele nedeniyle çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum, ellerinden geleni yaptılar. Neticede maçta eksik olan tek şey goldü. Bu güzel oyunu bir golle süsleyebilseydik çok daha güzel olurdu, sadece bunu yapamadık. Ama biz gelecek adına umutluyuz. Bu takım çok daha güzel şeyler yapacak, bekleyin, sabırlı olun.  Gerçekten genç, yeni oluşan bir takımız. Geçen yılki kadromuzdan birçok oyuncumuz değişti,  Onun için sabır edeceğiz, zamanla daha iyi olacak. Amacımız iyi bir alt yapı kulübü olarak oyuncular yetiştirmek. Bunu yerine getirebilirsek başarılıyız. Biz Konya Anadolu Selçukspor olarak altyapı çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Ligde en iyi mücadeleyi gösterirken Konyaspor'a oyuncu verebilirsek bizim için ne mutlu” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri