Anadolu'da 'korku' yok!

Baysangur: Ligin iyi takımlarından bir tanesi ile oynayacağız. Özellikle deplasmanda iyi takımlara karşı gösterdiğimiz performansla Ankara'dan inşallah 3 puan alacağımıza inanıyorum

Spor Toto 2. Futbol ligi beyaz grupta hafta sonunda deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Abdurrahman Baysangur: “İnşallah tam kadro gidip, girdiğimiz pozisyonları değerlendirirsek, oradan 3 puanı alır geliriz düşüncesindeyiz. İç sahada oynayacağımız üç önemli maçı kazanırsak hedefimize ulaşmış oluruz” dedi.

“İç sahada biz de galip gelmeyi çok istiyoruz” ifadesini kullanan Abdurrahman Baysangur: “Aslında galip gelebilecek oyunu da sergiliyoruz. Bunun da farkındayız ama artık dillendirdikçe mi oluyor onu da tam bilemiyorum, pozisyonları neticelendirmekte zorlanıyoruz. Zaten maçlarda girdiğimiz pozisyonlarda sonuca gidebilsek çok daha farklı bir pozisyonda olurduk. İstekli ve arzulu oyunumuz bizi memnu neden tarafları. İç sahada oynadığımız maçlarda gelen takımları hemen hemen her maçta sahasına hapseden bir yapı içerisinde oynuyoruz. En azından burada berabere kalan takımlar aldıkları bir puana sevinerek gidiyor. Bunu hem sahada anlayabiliyoruz hem de maçtan sonraki görüşmelerimizde fark ediyoruz. Bunlar elbette ki memnun eden şeyler ama kazanmak, özellikle iç sahada çok daha üst sıralara çıkma adına önemli. Fakat dışardan aldığımız puanların bizi bu pozisyonda tuttuğu da ortada. Artık içerde ve dışarda kalan yedi maçımız var, ne kadar çok puan toplarsak bizim için çok çok önemli. İçerde oynayacağımız üç tane maçımız var. Bunlar da ciddi anlamda rakiplerimiz. İnşallah bunları kazanırız. Belki bu güne kadar istediğimiz sonuçları alamadık iç sahada. Ama Tokatspor, Turgutluspor ve Ofspor maçları tamamıyla bire bir rakip olarak gördüğümüz takımlar. Eğer bunları kazanırsak hedefimize zaten ulaşmış oluruz. İnşallah bunun uğraşı içerisinde olacağız” dedi.

Hafta sonunda Keçiörengücü ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşma hakkında da görüş bildiren Abdurrahman Baysangur: “Ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ama bizim deplasmanda oynadığımız futbol, aldığımız sonuçlar, özellikle iyi takımlara karşı gösterdiğimiz performansla bu deplasmanda inşallah 3 puan alacağımıza inanıyorum. Bunu söylerken de takımda cezalı oyuncunun olmayışı, sakat oyuncularımızın dönmüş olması, bütün bunlar bizim için artı. İnşallah tam kadro gidip girdiğimiz pozisyonları değerlendirirsek, oradan 3 puanı alır geliriz düşüncesindeyiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri