Anadolu’da kongre günü

Anadolu Selçukspor’da beklenen kongre bugün gerçekleştirilecek. Başkan yardımcısı Ahmet Eser delegelerin katılımını beklediklerini ve bir an önce lig çalışmalarına başlanması gerektiğini ifade etti

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Anadolu Selçukspor’da  genel kurul bugün gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre 19 Temmuz tarihinde çoğunluk aranmaksızın yeniden gerçekleştirilecek.

Konya Anadolu Selçukspor’a gerçekleştirilecek genel kurula delegelerin katılmasını isteyen Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, genel kurulun 12 Temmuz Salı günü Karatay Belediyesi Tatlıcak Tevfik Lav Spor tesislerinde gerçekleştirileceğini ve saat 17:30’da başlayacağını bildirdi.

Gündem maddelerinin görüşüleceği ve karara bağlanacağı genel kurulun Konya Anadolu Selçukspor’un önümüzdeki sezonları için önem taşıdığını kaydeden Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser: “Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereğince birinci oturumu 12 Temmuz Salı günü yapılacak genel kurulumuzun ilk oturumda gerçekleştirilmesini temenni ediyoruz. Liglerin başlama tarihlerinin açıklanması ve mücadele edeceğimiz Beyaz grupta rakiplerimizin lig hazırlıklarına başlaması nedeni ile zaman geçirilmemesi önem taşımaktadır. Bu nedenle 12 Temmuz Salı günü, Karatay Belediyesi Tatlıcak Tevfik Lav Spor tesislerinde gerçekleştirilecek ve saat 17:30’da başlayacak genel kurulumuza delegelerimizin katımlını bekliyoruz” dedi. 

RESMİYETTE TEK ADAY

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Anadolu Selçukspor'da yönetim belirsizliği devam ediyor. Bugün genel kurula gidecek olan Anadolu Selçukspor'da çoğunluk sağlanabilirse yeni yönetim belli olacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre 19 Temmuz tarihinde çoğunluk aranmaksızın yeniden gerçekleşecek. Yarın gerçekleştirilecek kongre öncesi resmiyette sadece bir aday bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri