Anadolu’da kongre günü

Anadolu Selçukspor’da geçtiğimiz hafta ertelenen Olağanüstü Genel Kurul bugün çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Kayacık Tesislerinde yapılacak kongre saat 17.00’da başlayacak. Kongre öncesi resmi bir adaylık açıklaması olmadı

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor’da kongre günü.Mehmet Günbaş ve yönetiminin alınan kötü sonuçların ve verilen sözlerinin yerine getirilmediği gerekçesiyle aldığı Olağanüstü Genel Kurul bugün gerçekleştirilecek.Geçtiğimiz hafta çoğunluğun sağlanmadığı kongre bugün çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Kayacık Tesislerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul saat 17.00’da başlayacak. Anadolu Selçukluspor’un yönetimi için henüz bir resmi aday bulunmazken Olağanüstü Genel Kurul sonrası nasıl bir yönetimin ortaya çıkacağı da merak konusu oldu. Mehmet Günbaş ve yönetimi genel kurulda aday olmayacağını daha önce açıklamıştı.

ANADOLU KAYBETMİYOR

Ligde yoluna devam eden Anadolu Selçukspor 7 haftalık yenilgi serisinin ardından 4 haftadır maç kaybetmiyor. Zafer Turan’dan boşalan teknik adamlık koltuğuna Konyalı teknik adam Abdurrahman Baysangur’un getirilmesinin ardından yeşil-beyazlı ekip 4 haftada 8 puan topladı. Anadolu Selçukspor geride kalan haftada Menemen Belediyespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen rakibe verilen penaltı ile sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip önümüzdeki hafta ise sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri