Anadolu’da Kırklareli mesaisi başladı

Anadolu Selçukspor’da Kırklarelispor mesaisi başladı. Yavru Kartal’da oyuncuların yüksek moralli olduğu gözlemlenirken yeşil-beyazlılar rakibini yenerek ligde seri yakalama amacında

Geçtiğimiz hafta pazar günü evinde ağırladığı Zonguldak Kömürspor’u 4-2 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde. Ligin 6.hafta karşılaşmasında Kırklarelispor’a konuk olacak Yavru Kartal maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Tayfun Türkmen ve talebeleri Kırklarelispor’u yenerek ligde seri yakalamak istiyor.

TÜRKMEN OYUNCULARINI MOTİVE ETTİ

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde Kırklareli mesaisine başlayan Anadolu Selçukspor’da Tayfun Türkmen antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.  Geçen hafta Zonguldak Kömürspor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirten Türkmen, bu maçın geride kaldığını söyleyerek Kırklareli karşılaşmasına odaklanılması gerektiğini söyleyerek oyuncularını motive etti.

MAKSUT VE EMRE CAN GOLLE TANIŞTI

Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor’da Emre Can Atila ve Maksut Taşkıran bu sezon ligde golle tanıştı.Atiker Konyaspor’dan kiralanan genç oyuncular, Zonguldak Kömürspor karşısında galibiyeti getiren golleri kaydetti. Eskişehirspor’a kiralanan ancak lisans çıkarılamaması üzerine Yavru Kartal’a gelen Emre Can Atila, takımının 1. ve 2. golünü attı. Geçtiğimiz sezon Altay’da şampiyonluk yaşayan ve bu sezon yeniden pilot takımda forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Maksut Taşkıran da Zonguldak karşısında 3.golü attı. Teknik direktör Tayfun Türkmen, her iki oyuncuyu da maç sonunda başarılı performanslarından ötürü tebrik etti.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri