Anadolu’da kamp programı

Konya Anadolu Selçukluspor’da kamp programı netleşmeye başladı. Yeşil beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz’da Konya’da başlayacaklar

Konya Anadolu Selçukluspor’da kamp programı netleşmeye başladı. Yeşil beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz’da Konya’da başlayacaklar.

İLK ETAP KONYA’DA

Ramazan ayı içerisinde Konya’da hazırlıklarına başlayacak olan Konya Anadolu Selçukluspor 14 Temmuz’da Kayacık Spor Tesisleri’nde toplanacak. İlk etap kampı 2 hafta sürecek. Bu süreçte güçlendirme çalışmaları yapacak olan yeşil beyazlılar, 2 haftalık çalışmanın ardından ise 28 Temmuz’da yapacakları son antrenman ardından 2 günlük izne ayrılacak. 14 günlü ilk etap kampı da böylece ona ermiş olacak.

İKİNCİ ETAP KIZILCAHAMAM’DA

Yeşil beyazlılar ikinci etap kampını ise Kızılcahamam’da gerçekleştirecek. 31 Temmuz tarihinde başlayacak 2. etap kampı 15 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu etap içerisinde daha çok taktik çalışmalar gerçekleştirilecek. Ayrıca Kızılcahamam kampı sırasında yeşil beyazlılar 4 ila 6 arasında hazırlık maçı yapması beklenmekte. Ancak henüz netleşen bir hazırlık maçı bulunmamakta. Kızılcahamam kampı ardından izne çıkacak yeşil beyazlılar sezon öncesi son kampını yine Konya’da gerçekleştirecek.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri