Anadolu'da işler yolunda

Baysangur: Erzurum'da fiziksel ağırlıklı ve kondisyona yönelik güç depolamaya çalışıyoruz. Burada ortam gaye güzel. Fikstürden ziyade bizim nasıl hazırlanacağımız ve lige bakış açımız çok önemli

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmaları için Erzurum'u tercih eden Anadolu Selçukspor'da herşey yolunda gidiyor. Salı günü Erzurum'a giderek çalışmalara başlayan yeşil-beyazlılar da eski ve yenilerin kısa  zamanda kaynaşması teknik ekibe moral kazandırdı. Anadolu Selçukspor'un teknik patronu Abdurrahman Baysangur, çalışmalarla ilgili düşüncelerini açıklarken, Erzurum'un daha serin olması hasabiyle ilk etap çalışmalarını burada yapmayı tercih ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Salı günü itibariyle Erzurum’da ilk etap çalışmalarımızın ilkini gerçekleştirdik. Genç oyunculardan oluşan 26 kişilik kafileyle buradayız. Takıma Konyaspor U21’den gelen  beş futbolcu ile bir de kendi alt yapımızdan yetişen  1 futbolcuyu dahil ettik. Erzurum'da fiziksel ağırlıklı ve  kondisyona yönelik güç depolamaya çalışıyoruz. Burada ortam gaye güzel. Rakım olarak istediğimiz seviyede her şey düşünülmüş burada kamp için ideal bir yer. Anadolu Selçukspor olarak buradan en iyi şekilde yararlanmanın planlarını yapıyoruz” dedi.

ERZURUM DAHA SERİN

Erzurum'u serin olduğu için tercih ettiklerini bildiren Baysangur, “Birinci etap çalışmalarında Erzurum’u tercih etmemizdeki en etken unsur buranın rakım olarak yüksek ve serin olması. Burayı tercihimizde büyük etken oldu.  Aslında kendi tesislerimizde de ilk etap çalışmalarına  başlayabilirdik,  fakat Kayacık tesislerimiz bakımda olduğu için güç ve kondisyon depolamak adına burayı tercih ettik.  Sıcak ortamda olmaktansa ya da çalışmaktansa  Erzurum da olmak istedik.”

 EN SAĞLAM YERİMİZ KALE

Candemir Aktav, Yunus Emre Yalçın ve Emre Yılmaz Konyaspor’un ilk etap çalışmalarında yer alıp şu anda bizimle birlikte Erzurum kampına dahil oldular. Takımımızın dış transferlerde kadrosuna kattığı futbolcularla birlikte iskeleti oluşmaya başladı. Takıma çok oyuncu lazım değil, ancak iyi bir santrafor alabiliriz. Geçtiğimiz sezon devre arası kampımıza katılan yurt dışından gelen İsa diye bir futbolcu var, onunla anlaşabilirsek bu sorunuda çözmüş oluruz. Kaleyi sağlama aldık, takımdaki en sağlam bölgemiz kale.  Oğuzhan, Emre, Ömer Ali ve Ahmet. Biz bu 4 kalecimize sonuna kadar güveniyoruz ve  sezona da onlarla başlayacağız” diye konuştu.

FİKSTÜR TAKINTIM YOK

Salı günü çekilen fikstürü değerlendiren Anadolu Selçukspor teknik patronu  Abdurrahman Baysangur, “Fikstürden ziyade bizim nasıl hazırlanacağımız ve lige bakış açımız çok önemli. Genç bir kadroya sahibiz. Sezonun hemen başlarında üst üste iki deplasmanla başlamak bizi zorlayabilir. Ama, sonuçta biz de bu ligin bir parçasıyız ve en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz. Yukarıda da belirttiğim gibi iyi bir hazırlık dönemi ile lige de iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri