Anadolu'da ince hesaplar

Yarın deplasmanda Kocaeli Birlikspor'a konuk olacak olan Anadolu Selçukspor rakibini yenerek aradaki puan farkını 1'e indirip play-offta iddialı konuma gelmek istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin 31.haftasında deplasmanda Kocaeli Birlikspor'a konuk olacak. Yavru Kartal, bu maçın hazırlıklarını sürdürüdüyor. Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Mustafa Alper Avcı karşılaşmanın önemine değinerek, futbolcularını motive ediyor. Anadolu Selçukspor rakibini yenerek aradaki puan farkını 1'e indirip play-offta iddialı konuma gelmek istiyor.

ANADOLU GÖZDAĞI VERİYOR

Ligde oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, gösterdiği performansla rakibi olan Kocaeli Birlikspor'a gözdağı veriyor. Teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Alper Avcı'nın gelmesiyle birlikte 8 maçta 2 puan ortalaması tutturan Anadolu Selçukspor, gösterdiği performansla haftasonu oynayacağı Kocaeli Birlikspor'a gözdağı veriyor.

4.RANDEVU

Anadolu Selçukspor ile Kocaeli Birlikspor yarın 4.kez karşı karşıya gelecek. İki ekibin mücadelesinde daha önce oynanan karşılaşmalarda Kocaeli Birlikspor'un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-beyazlılar ile kırmızı-beyazlıların karşı karşıya geldiği 3 maçın ikisini Kocaeli Birlikspor kazanırken 1 maçı ise Anadolu Selçukspor kazandı. Sezonun ilk yarısında oynanan Anadolu Selçukspor – Kocaeli Birlikspor karşılaşmasını ise yeşil-siyahlılar 1-0 kazanmıştı.

ANADOLU KOLTUKTAN EDEBİLİR

Yarın Alparslan Türkeş Stadyumu'nda Anadolu Selçukspor'u ağırlayacak olan Kocaeli Birlikspor ise, Anadolu Selçukspor'un tam tersine oldukça istikrarsız bir performans gösteriyor. Fatih Akyel yönetimindeki yeşil-siyahlılar ligde çıktığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet elde etti. Son 5 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Kocaeli Birlikspor'da yarın Anadolu Selçukspor'a mağlup olması durumunda   teknik direktör Fatih Akyel ile yolların ayrılması bekleniyor.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri