Anadolu’da ilk transfer

Konya Anadolu Selçukluspor’da ilk dış transfer gerçekleşti. Yeşil beyazlılar İnegölspor’dan başarılı ön libero Çağdaş Topal’ı renklerine bağladı.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar iç transfer attıkları iki imza ardından dış transferde ise ilk ismi renklerine kazandırdılar.

ÇAĞDAŞ TOPAL, ANADOLU’DA

Geçtiğimiz hafta başlanan görüşmelerde Çağdaş Topal ile büyük oranda fikir birliğine varan Anadolu Selçukluspor yönetimi yapılan son görüşme ardından oyuncuyu renklerine kattı. Geçtiğimiz yıl İnegölspor’da forma giyen oyuncu başarılı bir performans göstermişti. 1985 doğumlu olan Çağdaş Topal gelecek yıl yeşil beyazlı formayı giyecek.

TOPAL KİMDİR?

 23 Ağustos 1985 doğumlu olan Çağdaş Topal futbol kariyerine Trabzonspor’da başladı. Trabzonspor altyapısında forma giyen Çağdaş daha sonra Arsinspor, Akçabat Sebatspor, Sarıyer, Siirtspor, Bandırmaspor, Turgutluspor, K. Maraşspor ve İnegölspor formaları giydi. PTT 1. Lig’de 13, Spor Toto 2. Lig’de 163, TFF 3. Lig’de ise 44 maç oynayan oyuncu toplamda kariyeri boyunca 13 gol kaydetti.

LİSTE KALABALIK

Bu arada dış transfer de liste bir hayli kalabalık. Yeşil beyazlılarda görüşmeler devam ediyor. Ali Temur, Mahmut Güleç  ve Semih Oğuz ile de temaslarını sürdürüyor alınan bilgilere göre oyuncularla büyük oranda anlaşma sağlandı. Hafta içerisinde Konya’ya gelmesi beklenen oyuncularla resmi sözleşme imzalanabilir. Gelecek hafta içerisinde Anadolu Selçukluspor’un dış transferde de atağa geçmesi beklenmekte.

GÖKHAN İPTAL, BORA BELİRSİZ

Öte yandan daha önceden görüşme gerçekleştirilen isimlerden Gökhan Çakır’ın Giresunspıor ile anlaşması sonrası bu transfer gerçekleşmedi. Anadolu Selçukluspor’dan bu konuda izin isteyen Gökhan’ın, Giresunspor transferi gerçekleşmesi ardından kulüp yöneticilerine bildirdiği ve ilgileri için teşekkür ettiği bilgisine ulaşıldı. Bora yelken ise PTT 1. Lig’den bazı takımlarla görüştüğü ifade ediliyor. Bora eğer bir PTT 1. Lig takımı ile anlaşmazsa gelecek sezon Anadolu Selçukluspor’da olacak. Ancak henüz netleşen bir durum yok.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri