Anadolu’da hedef seriyi sürdürmek

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 21. Hafta maçında bugün sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.

Saat 13.30’da başlayacak mücadele Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı  Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını Barkın Güdü ve Şeyhmus Baysal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise  Adem Bozkurt olacak.

SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Ligde son 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Yavru Kartal, bu süre zarfında yenilgi yüzü görmedi. Konya Anadolu Selçukspor son 9 maçta ise sadece Bugsaşspor’a mağlup oldu. Anadolu Selçukspor bu maçı da kazanarak seriyi devam ettirmek ve Play-Off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyor. Rakip Kahramanmaraşspor ise küme düşme tehlikesini yakından hisseden ekipler arasında yer alıyor.

EVİNDE MAÇ KAYBETMİYOR

Anadolu Selçukspor , 20 maçta 26 puan toplarken, bu puanların 17’sini sahasındaki maçlarda topladı. Yavru Kartal, taraftarının önünde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Sahasındaki maçlarda 15 gol atan temsilcimiz, kalesinde de  14 gol gördü.  Konya Anadolu Selçukspor deplasmanda ise oynadığı 10 maçta sadece 8 puan toplayabildi. Yeşil-beyazlı ekip, dış sahadaki tek galibiyetini İstanbul ekibi Silivrispor karşısında aldı.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri