Anadolu’da hareketli günler

Anadolu Selçukspor yeni sezon çalışmalarına hız verdi. Sezonun bitimiyle birlikte başlayan yeni teknik adam kim sorusu önceki gün gerçekleşen imza ile cevabını buldu. Teknik adam ile birlikte takviye çalışmaları da başladı.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da  yeni sezon için hareketlenmeler başladı. Geride kalan sezonda takımın başına geçen Abdurrahman Baysangur ve ekibi ligi başarılı bir şekilde tamamlamıştı. Önceki gün gerçekleşen imza töreni ile geçtiğimiz sezon ekibi ile başarılı sonuçlara imza atan Abdurrahman Baysangur yeniden takımın başına geçti.  

30 MAÇTA 11 GALİBİYET 7 YENİLGİ ALDI

Geçtiğimiz  sezon 6’da sıfır yapmış bir takımı  teslim alan Abdurrahman Baysangur 30 maçta 11 galibiyet 12 beraberlik 7 yenilgi aldı. Baysangur’lu Anadolu Selçukspor 2012-2013 ve2013-2014 sezonlarına oranla başarılı bir sezon geçirerek 45 puan topladı ve ligi 9. sırada tamamladı.

TRANSFERDE DE HAREKET BAŞLADI

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör sorununun çözülmesinin ardından transferde de harekete geçildi. İlk olarak Van Büyükşehir Belediyespor forması giyen Emrah Tacir ile ön protokol imzalayan yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda genç bir takım oluşturmanın planlarını yapıyor.  1992 Van doğumlu Emrah Tacir, ofansif orta saha olarak görev yapıyor. Tacir geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti

KONYASPOR BEKLENİYOR

Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da takıma Konyaspor’dan katılacak oyuncular bekleniyor.

Geride kalan sezonda  Aykut Uluç, İsmail Güven, Yunus Emre Yalçın ve Ahmet Sabri Fener Anadolu Selçukspor’da kiralık olarak oynadı.  Bu oyuncuların tamamımın yeni sezonda da Anadolu’da olması bekleniyor. Ligin devre arasında ise Tufan Özbozkurt ve kaleci Oğuzhan Demirci takıma katıldı.  Sezon başında Konyaspor’a transfer edilen Halil İbrahim Sönmez de Anadolu Selçukspor’a kiralanan oyuncular arasındaydı. Bu oyuncu Anadolu Selçukspor’a yaptığı katkıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hangi oyuncuların Anadolu Selçukspor’a katılacağı Torku Konyaspor’un kampından sonra netlik kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri