Anadolu’da geri sayım

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Anadolu Selçukspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Fethiyespor maçı için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maç için Antalya’dan Fethiye’ye geçecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 2015-2016 sezonunun ikinci yarısı hafta sonu başlayacak. Bu ligde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor açılış maçında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında evinde oynadığı karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

İkinci yarıya iyi başlamak istediklerini ifade eden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur:  “ Fethiyespor deplasmanına buradan gideceğiz. Hedefemiz ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak ilk yarı yaşadığımız şanssızlıkları yaşamamak. Ligin  ilk yarısında iyi futbol oynadık ancak bunu sonuca yansıtamadık  Ligin en üstünde yer alan takımla bile oynadığımız müsabakalarda sahada başarılı olan bizdik. Kolay pes etmeyen takımımız birçok karşılaşmada olduğu gibi, bu iki takımla  oynadığı müsabakalarda da oyununun karşılığını alamadığını düşünüyorum.  Rakipleri ile başa baş mücadele eden, rakiplerine zor anlar yaşatan takımımız maçı kazanabilirsek pozisyonları da üretirken sıralamada buralarda olmamamız gerektiğini düşünüyoruz. Zaten ligde bulunduğumuz konumu beğenmeyişimizin sebebi de bu. Zirvede yaşanan yarışın içinde biz de olmak istiyoruz. Gerçekten kaliteli bir takımımız var ve ilk yarıdaki eksiklerimizi farkındayız. Bunların tamamlanması için çalışmalar yapıyoruz.  İyi çalışıp ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Kadromuzun takviye edilmesi için çalışmalar sürüyor. Genç yetenekli, istikbal vaadeden oyuncular tercihimiz olacak. Takım olarak çok fazla takviyeye ihtiyacımız olduğunu düşünmüyoruz,  birkaç mevkiiye bize katkı sağlayacak oyuncular alacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri