Anadolu’da Dinçbudak gitti

Konya Anadolu Selçukluspor'da Nevzat Dinçbudak dönemi sona erdi. Yeşil beyazlılarda yeni hoca arayışı başladı. Yeni teknik adamın Konyaspor’un yardımcı antrenörü İsmet Taşdemir’in olması bekleniyor

Konya Anadolu Selçukluspor'da Nevzat Dinçbudak dönemi sona erdi. Yeşil beyazlılarda yeni hoca arayışı başladı. Yeni teknik adamın Konyaspor’un yardımcı antrenörü İsmet Taşdemir’in olması bekleniyor

DİNÇBUDAK DÖNEMİ BİTTİ

Nafi Bilaloğlu'nun İnegölspor maçı ardından istifası ile göreve gelen Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak görevinin ilk haftasında işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle sahaya çıkamamıştı. Dinçbudak yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyet ile ayrılan yeşil beyazlılar geride kalan haftalarda 2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Konyalı teknik adam ile 6 puan toplayan Konya Anadolu Selçukluspor'da Gümüşhanespor öncesinde ise oyuncular 1 günlük antrenmana çıkmama eylemi yapmışlar ve olaylar sonrası Mehmet Zeki Uçan kadro dışı kalmıştı.

YENİ HOCA  İSMET TAŞDEMİR OLABİLİR

Dinçbudak'ın görevden ayrılması ardından hoca arayışları da başladı. Yeşil beyazlılarda yeni teknik adamın Torku Konyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal'ın da yardımcısı olan İsmet Taşdemir olacağı iddia edildi. Taşdemir'in göreve gelmesi durumunda ise kulübün gerçek işlevini yerine getirebileceği düşünülmekte. Konya spor camiasının özlemle beklediği toplanın bu yol ayrılığı ardından gerçekleşmesi beklenmekte.

İSMET TAŞDEMİR KİMDİR?

Halen Torku Konyaspor'da Mesut Bakkal'ın yardımcılığını yapan İsmet Taşdemir uzun yıllardır Mesut Bakkal ile birlikte çalışmakta. Sivasspor, Samsunspor ve Kardemir Karabükspor gibi takımlarda antrenörlük yapan Taşdemir, bir dönem Türk Telekomspor'da da Teknik Direktörlük yapmıştı. 1 Ocak 1974 doğumlu olan Taşdemir bir dönem Torku Konyaspor'da da forma giymişti.

merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri