Anadolu’da ‘Bir’ umut

Ligde 7 haftadır puan hasreti çeken Anadolu Selçukspor bugün sahasında hiç maç kaybetmeyen Pendikspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 8.hafta maçında bugün sahasında namağlup lider Pendikspor’u konuk edecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak  karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı Giresun Bölgesi hakemi Hasbi Dede yönetecek.Dede’nin yardımcılıklarını Trabzon Bölgesinden Serkan Çinar ve Uğur Baş yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Gümüşhane Bölgesinden Şahin Berker.

Yeşil-beyazlı ekip ligde 7 haftadır puan alamayan tek takım. Pendikspor ise 6’da 6 yapan tek takım. Bu iki ekibin mücadelesinden çıkacak sonuç spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Anadolu Selçukspor’da hafta sonunda oynanan Karagümrükspor karşılaşmasında sakatlanan  Ali Cemal Boztepe’nin yapılan tetkikler sonucunda yan çapraz bağlarında kopma olduğu ve futbolcunun uzun bir süre takımdan ayrı kalacağı açıklandı.  2014-2015 sezonuna sıkıntılı başlangıç yapan Anadolu Selçukspor artık nefes almak istiyor. Ligde henüz puanı  olmayan yeşil-beyazlı ekipte yönetim de olağanüstü kongre kararı aldı. Anadolu Selçukspor namağlup lider Pendik karşısında en az bir puan alarak bir nebze olsun rahatlamak  istiyor.

PENDİKSPOR HİÇ KAYBETMEDİ 

Ligin en başarılı ekibi olarak göze çarpan Pendikspor oynadığı 6 maçı da kazanarak 18 puanla ligin zirvesinde yer aldı. 6 maçta 10 gol atan İstanbul temsilcisi kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Deplasmanda kalesinde sadece 1 gol gören Pendikspor 3 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi. İstanbul ekibi son olarak sahasında Tavşanlı Linyitspor’u 2-1 yendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri