Anadolu zorlu deplasmanda

Anadolu Selçukluspor bugün deplasmanda ligin son sırasında bulunan Çankırıspor’a konuk olacak. Saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Çankırı Atatürk Stadyumunda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak ligde daha da rahatlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 30. Hafta maçında bugün deplasmanda grup sonuncusu Çankırıspor’a konuk olacak.  Saat 14.30’da başlayacak karşılaşma Çankırı Atatürk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Bursa Bölgesinden Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Bursa Bölgesinden Selkan Sabancı ve  Kütahya Bölgesinden Gökmen Canlıdinç yapacak. Maçın 4. Hakemi ise yine Bursa Bölgesinden Kemal Elmas olacak.

ANADOLU RAHATLAMAK İSTİYOR

Lig sıralamasında 30 puanla 13. Sırada bulunan Anadolu Selçukluspor 24 puanlı rakibi karşısında kazanarak alt sıralarla bağlarını koparmak istiyor. 16. Sırada bulunan Dardanelspor ile arasında 5 puan bulunan yeşil-beyazlı ekip Çankırıspor deplasmanından alacağı puan yada puanlarla bu farkı korumak istiyor.Dardanelspor bu hafta deplasmandaKartalspor’a konuk olacak.  17. Sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu ise deplasmandaKırklarelispor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukluspor’u yakından ilgilendiren en önemli karşılaşma ise yeşil-beyazlı ekibin 1puan altında14. sırada bulunan Sarıyer ile 26 puanlı ve 15. Sırada bulunan Gaziosmanpaşa arasında oynanacak. Anadolu Selçukluspor zorlu Çankırıspordeplasmanından galibiyetle ayrılarak bu maçların sonuçlarına bakacak. Bu maçlar rakiplerin yeşil-beyazlı ekibi takibi yada kopması adına büyük önem taşıyor.

4 OYUNCU KART SINIRINDA

Konya Anadolu Selçukluspor’da kart sınırındaki oyuncular can sıkıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Muhammet Yürükuslu, İbrahim Alan ve Serhat Mermer; Çankırıspor maçında kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Oyuncuların kart noktasında teknik heyet tarafından uyarıldığı belirtildi.

5. GALİBİYET PEŞİNDE

Deplasmanda 15. Maçına çıkacak olan Anadolu SelçuklusporÇankırıspor karşısında 5. galibiyetini almak istiyor.  Bu maça kadar  dış saha maçlarında 4 galibiyet 1 beraberlik 9 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda  13 gol atarken kalesinde 19 gol gördü ve 13 puan topladı.

ÇANKIRI EVİNDE KÖTÜ

Anadolu Selçukluspor’un rakibi Çankırıspor iç saha maçlarında kötü bir performans sergiliyor. Çankırı ekibi sahasında oynadığı 15 maçta 2 galibiyet, 6 beraberlik, 7 yenilgi aldı Çankırıspor bu maçlarda 7 gol atıp 17 gol yedi. Mavi-beyazlı ekip deplasmanda ise iç sahaya oranla daha başarılı bir performans sergiledi.  Deplasmanda 14 maç oynayan Çankırıspor  bu maçlarda 2 galibiyet6 beraberlik 6 yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 gol atan Çankırıspor kalesinde 16 gol gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri