Anadolu yönetimi Baykan’ı ziyaret etti

Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Önder Sami Güven ve Kulüp Başkan Yardımcısı Basın SözcüsüAhmet Eser, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret etti.

Fırsat buldukça Konya’da maçları izlemeye gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı makamında ziyaret eden kulüp Başkanı Önder Sami Güven, geçmişte Kulübe verdiği destekler nedeni ile kedisine teşekkür ederken, yeni dönemde de desteklerin sürmesini dilediklerini iletti. Güven: “Ülkemiz sporuna katkılarınızın bilinci içerisinde, bizim gibi alt yapı kulüplerinin önemini daha da artıran kararlarınız bizi mutlu etti. Gelecekte alt yapıya daha da önem verilecek olması çalışma azmimizi artırıyor. Verdiğiniz katkılar ile aldığımız mesafelerin bilinci içerisinde, gelecekte de yanımızda olmanızı diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise Ülke Sporunun gelişimi için mesai kavramı gözetmeden çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Bu bağlamda geleceğe dair önemli projelerinin olduğunu kaydederken, alt yapıya önem veren, alt yapıdan yetişen futbolcularına şans veren kulüplerin, diğerlerinden ayrılacağını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri