Anadolu yine atamadı

Anadolu Selçukspor’da gol sıkıntısı devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı maçlarda gol atma sıkıntısı yaşıyor.

Anadolu Selçukspor’da gol sıkıntısı devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada oynadığı maçlarda gol atma sıkıntısı yaşıyor. Anadolu Selçuk geride kalan haftada da rakibi Menemen Belediyespor karşısında iyi oynamasına rağmen rakibine gol atamadı. 

TEK EKSİK GOLDÜ

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü  Abdurrahman Baysangur maç sonrası yaptığı açıklamada  Ürettiğimiz pozisyonları gole çevirmek dışında tüm doğruları yaptık” dedi

Baysangur: “Oyuncularımın istek, arzu ve mücadelesinden memnunun. Oyunun belli bölümlerinde etkili oynadık. Bu oyunun müsabaka içindeki süresini uzatmamız gerekli. Ürettiğimiz pozisyonları değerlendirmek, gole çevirmek çok önemli. Biz bunu gerçekleştiremedik. Bunun dışında tüm doğruları yaptık. Oyunun genelinde iki takım adına da müsabaka biraz daha orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Rakibimizin etkili oyunun bilinci içereside risk alamadan oynadık. Baskı kurduğumuz dakikalarda sıkıntı çekmemek adına bunu yapmalıydık. Gol yememek adına bunları yaparken, rakip savunmayı aşmakta zorlandık. Rakibin duran toplarında etkili olduğun biliyorduk ve bunun için yaptığımız çalışmaların neticesinde onlara vuruş şansı tanımadık. Belki bir iki pozisyon buldular ama sahada oyuncularımız gerekeni yaptılar. Bu günkü oyun içinde bizim en önemli artımızdı. Oyun içinde de pozisyon vermedik. Girdiğimiz birkaç net pozisyonu gole çeviremedik. Oyuncularımın istek, arzu ve mücadelesinden memnunum. Oyunun belli bölümlerinde zaman zaman etkili oynadık. Bu oyunun müsabaka içindeki süresini uzatmamız gerekli. Ürettiğimiz pozisyonları değerlendirmek, gole çevirmek çok önemli. Biz bunu gerçekleştiremedik. Bunun dışında tüm doğruları yaptık. Kazanmayı çok istediğimiz bir karşılaşmaydı. Ama kaybetmemiş olmakta güzel. Önemli olan oyun olarak ta puan olarak ta devamlığını getirebilmek” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri