Anadolu yerinde sayıyor

Anadolu Selçukspor ligde bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı. Sezonun ikinci yarısına büyük umutlarla başlayan Anadolu Selçukspor 13. sıradan üst basamaklara bir tırmanış yapamadı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor istediği sıçramayı bir türlü gerçekleştiremedi.  Ligin ilk yarısını 20 puanla 12. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıya büyük umutlarla başladı. Ancak  bu umutlar hayal kırıklarına dönüştü.  İkinci yarının ilk 3 maçını kaybeden Anadolu Selçukspor  yakaladığı üst basamaklara tırmanma fırsatlarını tepti. Geride kalan haftada deplasmanda Hacettepespor’a 2-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip 13. sırada kalmaya devam etti. 18. Haftada aldığı Bandırmaspor yenilgisi ile 12. Sıradan bir basamak geriye düşen yeşil-beyazlı ekip bundan sonraki haftaları 13. sırada tamamladı. Kazandığı puanlar sonrası sıçrama yapamayan Anadolu ekibi kaybettiği maçlar sonrasında da şansının da yardımıyla 13. sırada kalmaya devam etti. Yeşil-beyazlı ekibin puan kaybı yaşadığı haftalarda rakipleri de puan kaybı yaşadı.

BU HAFTA SIÇRAMA HAFTASI OLABİLİR        

Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Anadolu Selçukspor bu hafta evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip  rakibinin 1 puan farkla bir basamak gerisinde yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde haftalar sonra sıralamada bir basamak yukarı çıkma şansı yakalamış olacak.

ANADOLU’YU AKSARAYLI İŞ ADAMI MİSAFİR ETTİ

Konya Anadolu Selçukspor  hafta sonunda Ankara'da oynadığı Hacettepespor maçı sonrasında deplasman kafilesini yemekte misafir eden Taşpınar Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi, İşadamı Derviş Üşenmez'e teşekkür etti. Aslen Aksaray’lı olan işadamı Derviş Üşenmez'e bu jestinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcümüz Ahmet Eser, Yönetim Kurulu adına '68 numaralı' Konya Anadolu Selçukspor’un formasını hediye ederken, bu davranışın diğer iş adamlarına örnek olmasını diledi. Basın Sözcümüz Ahmet Eser: “ Zorlu bir deplasmanın ardından böyle sıcak bir ortamda misafir edilmek, hem yönetim kurulumuzu hem de teknik heyet ve futbolcularımızı mutlu etti. Derviş Üşenmez bey  Konya’lı olmamasına rağmen yaptığı katkı ile tüm hemşerilerimizin gönlünü kazandı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. İşadamı Derviş Üşenmez ise diğer iş adamlarına seslenerek 'sporda birlik ve beraberliğin sağlanması adına böyle küçük jestlerin yaşanması' gerektiğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri