Anadolu yeni sezondan umutlu

Anadolu Selçukluspor geride bıraktığı zor bir sezonun ardından yeni sezona umutla bakıyor. Yeşil-beyazlı ekip yapılacak kongrenin ardından iyi bir sezon planlaması ile 2014-2015 sezonunda daha başarılı olmanın hesaplarını yapıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 2013-2014 sezonunu kümede kalarak tamamlayan Anadolu Selçukluspor yeni sezona umutla bakıyor. Geride bıraktığımız sezona sıkınıtıl bir şekilde başlayan ve sezon boyunca çeşitli problemlerle mücadele eden yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda daha başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukluspor öncelikle 27 Mayıs tarihinde yapılacak olağan genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanırsa  kongreyi gerçekleştirip çalışmalarına başlayacak. Çoğunluk sağlanmadığı takdirde 3Haziran Salı günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak ve yeni sezon çalışmaları kongre sonrasında hız kazanacak.Yeşil beyazlılarda kongre ardından ise hedef iç transfer olacak. Yeşil beyazlılarda 13 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs tarihi itibari ile sona erecek. Bu oyunculardan hangileri ile yola devam edilip edilmeyeceği ise yapılacak toplantılar ardından belirlenecek. Kiralık sözleşmesi bulunan oyuncuların ise sezon başında Konyaspor ile en az 1 dönem kamp yapacağı tahmin ediliyor.

KONYASPOR’DAN BEKLENTİ BÜYÜK 

Anadolu Selçukluspor’un her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Torku Konyaspor’dan beklentisi büyük. Ancak yeşil-beyazlı ekip geride kalan sezonlarda Konyaspor’un gecikmesinin yeni sezonda yaşanmamasını temenni ediyor.Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncuların kampa götürülmesini istemiyor. Geride kalan sezonda  bir çok oyuncunun Torku Konyaspor kampına katılarak  sonradan Anadolu Selçukluspor’a katılması nedeniyle çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kaldı ve oyunculardan gerekli verimi alamadı. Anadolu Selçukluspor yönetimi yeni sezonda Torku Konyaspor’un bu konuda daha dikkatli ve hassas davranmasını bekliyor. Yeşil-beyazlıekipTorku Konyaspor ile daha iyi bir istişare yaparak yeni sezonda daha yarışmacı bir ekip kurmanın planlarını yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri