Anadolu yara saracak

Hafta sonu deplasmanda Pendikspor’a son dakika golüyle yenilen Anadolu Selçukluspor bugün sahasında Turgutluspor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor bugün sahasında sezonun 6. hafta maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip sahasında Turgutluspor’u konuk edecek. Atatürk Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Kahramanmaraş bölgesinden Ali Karatutlu yönetecek. Karatutlu’nun yardımcılıklarını Kahramanmaraş bölgesinden Hanifi Vurucu ve Gaziantep bölgesinden Ziya Aksoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adana’dan Burak Cem Tahiroğlu Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor’a 2-1 yenilen Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı bu maçı kazanarak yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Puan sıralamasında 17. basamakta bulunan yeşil-beyazlı ekip bir an önce ateş hattından üst sıralara yükselme planları yapıyor. Anadolu Selçukluspor alacağı galibiyetle puanının 7’ye çıkaracak ve üst sıralara doğru tırmanmış olacak. Rakip Turgutluspor geride kalan haftada sahasında Dardanel ile 1-1 berabere kaldı. Oynadığı 5 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 1 de yenilgi alan Turgutluspor 6 puanla 8. sırada yer alıyor. Bu maçlarda 5 gol atan Turgutluspor kalesinde ise 4 gol gördü. Deplasmanda 2 maç oynayan Manisa ekibi 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’un ise evinde henüz galibiyeti bulunmuyor. Yeşil-beyazlı ekip sahasında sadece Aydınspor 1923 takımı ile golsüz berabere kalmıştı. Sahasında oynadığı maçlarda seyirci konusunda yalnız kalan Anadolu Selçukluspor bu maçta destek bekliyor. Her maçta olduğu gibi bu maçta da yönetim, teknik ekip ve futbolcular taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini, evlerinde oynadıkları tüm maçlarda yeşil-beyazlı taraftarlara ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Ligin 6. Haftasının maçlarının programı şu şekilde: Hatayspor-Pendikspor, Dardanelspor A.Ş. - Gaziosmanpaşa, İnegölspor - Tarsus İdman Yurdu, Çankırıspor –Kırklarelispor, Sarıyer - Gümüşhanespor, Kartalspor-Aydınspor 1923, Giresunspor -Tokatspor, Konya Anadolu Selçukluspor -Turgutluspor, Yeni Malatyaspor - Göztepe A.Ş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri