Anadolu vites artırdı

Yeni sezonda hedefini en az Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Play Off oynamak olarak belirleyen temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, bu doğrultu da Isparta Davraz'da çalışmalarını sürdürüyor

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen temsilcimiz Anadolu Selçukspor yeni sezonda çıtayı yükseltti. Yavru Kartal'ın hedefi yeni sezonda en az Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Play Off oynamak. Temsilcimiz bu doğrultu da Isparta Davraz'da yeni sezonun çalışmalarını sürdürüyor. Yavru Kartal, Davraz'da geçtiğimiz pazar Mersin İdmanyurdu, dün Karşıyaka ile hazırlık maçı oynadı. Yavru Kartal, pazar günü son antremanını gerçekleştirerek yurda dönüş yapacak. Yavru Kartal 3 gün iznin ardından Tevfik Lav Tesisleri'nde yeni sezonun çalışmalarını sürdürecek.

18 İSMİ TRANSFER ETTİ

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Konya Anadolu Selçukspor'da transfer çalışmaları sürdürüyor. Anadolu Selçukspor'un çiçeği burnunda yönetimi teknik direktör Cenk Özcan'ın raporuna göre transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yavru Kartal, transfer ettiği isimlerde tanıdık isimler dikkat çekiyor. Temsilcimiz aynı zamanda bir dönem Konyaspor’da oynayan Muhammet Yürükuslu, Ufukhan Bayraktar ve Volkan Koçaloğlu gibi önemli isimleri transfer etti. Şu ana kadar 18 ismi kadrosuna dahil eden Anadolu Selçukspor son olarak sezonu Atiker Konyaspor'da kiralık olarak geçiren kaleci Burak Selen ile de büyük ölçüde anlaşma sağladığı ifade edildi. Anadolu Selçukspor'un sezon öncesi kadrosuna kattığı isimler şöyle: "Seddar Karaman, Volkan Koçaloğlu, Ali Kuleli, Muhammet Yürükuslu, Alptekin Teytey, Mücahit Atalay, Abdulkadir Kuzey, Serhad Yazgan, Özkan Taştemur, Faruk Uzundere, Gökhan Öztürk, Süleyman Türkeş, Faruk Yaldıran, Berat Çetinkaya, Burak Saban, İsa Korkmaz, Ufukhan Bayraktar, Maksut Taşkıran."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri