Anadolu ümitli

Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, “ Yaşadığımız bazı şanssızlıklar ve sakatlıklar nedeniyle beklenmedik puanlar kaybettik. Bunları yaşamamış olsak belki ilk üç içinde olabilirdik ancak puan farkının sadece 6 olması ikinci yarı için bizi daha da ümitl

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 2016-2017 futbol sezonun ilk yarısını liderin 6 puan gerisinde 26 puan ile 7. sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Erkan Genç, ligin ilk yarısını değerlendirdi. Genç, ligi iyi bir noktada bitirdiklerini belirterek Konyaspor'a daha fazla oyuncu kazandırabilmek için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

 

DOĞRU YOLDAYIZ

Sezonun ilk maçından itibaren sahada koşan ve mücadele eden bir ekip olduklarını ve oynanan hiçbir maçta rakiplerine boyun eğmediklerini belirten Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, “Genç bir kadroya sahip olmanın ve bu gençliğin zaman zaman yaşattığı tecrübesizlikler bizi etkilese de ilk yarıyı iyi bir noktada tamamladık. Tecrübesizliğimizin sonucu bazı maçlarda beklenmeyen puanlar kaybettik. Yaşadığımız bazı şanssızlıklar ve sakatlıklar bu kayıplarda başrol oynadı. Bunları yaşamamış olsak belki ilk üç içinde olabilirdik ancak yinede puan farkının sadece 6 olması ikinci yarı için bizi daha da ümitlendiriyor. Genel anlamda bakıldığı zaman ligin en genç kadrolarından bir tanesine sahibiz. Birkaç tane tecrübeli oyuncumuzda genç kardeşlerimizin geleceğe hazırlanmasında bizlere ve teknik kadromuza yardımcı oluyor. Bu da bizim asıl hedefimiz olan A takıma oyuncu yetiştirme anlamında doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

KOLAY PES ETMİYORUZ

“Bu genç ve gelecek vaat eden kadro ile çok iyi işler yapacağımızı ilk yarıda aldığımız sonuçlar ile gösterdik” diyen Erkan Genç, “Oynadığımız birçok karşılaşmada sahada gösterilen mücadele ve azim bizi gelecek adına mutlu ediyor. Rakipleri karşısında savaşan, mücadele eden ve kazanma azmiyle futbol oynayan genç kadromuzun son haftalardaki en önemli eksiği elbette ki bulduğu pozisyonları gole çevirememek oldu. Yine de grubumuzun en az gol yiyen ekipleri arasında yer alarak ve kolay pes etmeyen bir ekip görüntüsüyle rakiplerin çekindiği takımlardan bir tanesi olmayı başardık. Bunun için teknik kadromuza ve futbolcularımıza teşekkür derken, ikinci yarıda daha iyi sonuçlar beklediğimizi söylemek isteriz. Sezon sonunda bu kadronun içinden asıl amacımıza uygun olarak Konyaspor A takımına birden fazla oyuncu kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri