Anadolu sil baştan

Konya Anadolu Selçukluspor bu hafta evinde oynayacağı Giresunspor maçını kazanarak geçmişe bir sünger çekmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor bu hafta oynayacağı Giresunspor maçı ile ile yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Ligin 15. haftasında pazar günü evinde Giresunspor'u ağırlayacak Anadolu Selçukluspor'da forvet oyuncusu Yaser maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynadığı 12. hafta karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından 2 maç ceza alan ve Çankırıspor ile Kartalspor karşılaşmalarında oynamayarak cezasını tamamlayan Yaser Hacımustafaoğlu: “Giresunspor maçında galibiyet almaya ihtiyacımız var. İç sahada kazanamama stresini atlattık. Bu hafta kazanarak camiamıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

Takımdan uzak kaldığı iki haftanın ardından yeniden forasını giyerek takımına faydalı olmaya çalışacağını belirten Yaser Hacımustafaoğlu : “Güçlü bir rakiple oynayacağız. Onlarda buraya puan almak için gelecekler. Ancak bizim kazanmaya daha çok ihtiyacımız var. Bu hafta sahaya çıkıp kazanmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız” dedi

Çankırıspor karşılaşmasını kazanarak iç sahada kazanamama stresini üzerlerinde attıklarını belirten Yaser Hacımustafaoğlu: “Oynadığımız maçların ardından şunu gördük. Bu ligde neredeyse bütün takımlar aynı güce sahip. Hiçbir takım bizden daha güçlü değil. Güçlü denilen takımları burada elimizden kaçırdık. Şimdi ilk yarıda kalan maçlarımızı iyi oynayıp elimizden gelini yapacağız. Giresunspor maçı ile başlayacak seride kazanarak puanlar toplamak itiyoruz. İkinci yarıda daha rahat bir lig yaşamak istiyoruz. Bu hafta kazanarak camiamıza armağan etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri