Anadolu sıkı çalışıyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da Kırklarelispor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar zorlu maçta iç sahada kazanmak istiyor.

Spor toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Kırklarelispor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar çalışmalarını dün çift antrenman ile devam ettirdi.  Teknik Direktör İlker Erdem yönetimindeki antrenmana tüm oyuncular katıldılar.

“ARTIK GERİDE KALDI”
Yeşil beyazlılarda kaptan Ramazan Durdu oldukça zorlu bir rakip karşısında hiç beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “İlk yarıdaki kötü oyuna rağmen, maçın ikinci yarısında ciddi bir mücadele verdik. Deplasmana en az 1 puan için gitmiştik. Bunu yakalayacak fırsatları da bulduk ama maalesef olmadı. Artık o maç geride kaldı ve önümüze bakmalıyız.” Dedi.

“GALİP GELMELİYİZ”
Bu hafta oynayacakları Kırklarelispor maçıyla ilgili de konuşan tecrübeli oyuncu, “İç sahada herhangi bir puan kaybına tahammülümüz yok. İçerdeki maçlarımızın tamamını kazanmak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor. İyi bir ekibiz ve iç sahada oynayacağımız maçtan galibiyet ile ayrılabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah 90 dakika sonrasında da sahadan 3 puan ile ayrılan taraf olacağız” şeklinde konuştu.

“TARAFTAR DESTEĞİ ŞART”
Ramazan takımın tek eksiğinin taraftar olduğuna dikkat çekerek, “Taraftar bir takımın en önemli unsurlarından bir tanesi. Bizde bu şehrin takımıyız. Ancak bunu sahaya çıktığımızda tribünlerde göremiyoruz. Konyalılardan biraz daha destek istiyoruz. Genç arkadaşlardan kurulu bir ekibiz ve onların katkıları gerçekten önemli bizim için.” dedi.
Öte yandan yeşil beyazlılar bugün Konya Büyükşehir  Belediyesi Kayacıık Spor Tesisleri’nde Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri