Anadolu seriye bağlamak istiyor

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak son haftalarda iyi oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Dinçbudak, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Çankırıspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyoruz”dedi

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak son haftalarda iyi oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Dinçbudak, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Çankırıspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyoruz”dedi

Konya Anadolu Selçukluspor'un Deplasmanda oynadığı ve 2-1 kaybettiği Yeni Malatyaspor maçının istemedikleri şekilde sonuçlandığını kaydeden Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak “Bizim için önemli olan, bu haftadan itibaren oynayacağımız zorlu bir seri var. Seriye Çankırıspor galibiyetiyle başlamak istiyoruz” dedi. Güçlü bir rakiple deplasmanda oynadıklarını ve sahada istediklerini yaptıklarını belirten Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ; “Ne yazık ki bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Bulduğumuz golden sonra da seyirci baskısı ile gereksiz faullerin hakem tarafından verilmesi bizi biraz sıkıntıya soktu. Kartların haksız olduğunu ve son bölümde hakemin kararlarının sonucu etkilediğini düşünüyoruz” dedi.

İYİ BİR İVME YAKALADIK

Ligde iki haftadır lider ve en yakın takipçisi ile oynadıklarını hatırlatan Dinçbudak : “Bundan sonra oynayacağımız müsabakalar 6 puanlık müsabakalar. Malatya maçına çıkarken iki tane kart sınırında oyuncumuz vardı. Biz onların kart görmemeleri için çaba gösterirken, önümüzdeki zorlu seriye tam kadro çıkmak isterken çok yara aldık. Üç oyuncumuz cezalı ve oynayamayacak. Ama geniş bir kadromuz var. 28 oyuncumuzun hepsine ayrı ayrı güveniyoruz. Son haftalarda çok iyi bir ivme yakaladık. Güzel futbol oynuyor goller buluyoruz. Bu süreçte henüz kenarda bekleyen ve faydalanamadığımız oyuncularımız var.

SERİYE BAŞLAYACAĞIZ

Çankırıspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Dinçbudak, “Onların sağlayacağı katkı ile eksiklik hissedeceğimizi düşünmüyorum. Galibiyet serimizi Çankırıspor maçı ile başlatacağımıza inanıyorum. Lider ve en yakın takipçisi ile son iki maçta oynadığımız futbol tatmin ediyor. Sahada ezilmedik aksine galibiyetleri kaçırdık. Bu zorlu senenin başlangıcında Konya’yı yanımızda görmek istiyoruz. Konyalı sporseverlerin geçmişte bu tip zorlu maçlarda neler yaptığını biliyorum. Takımımız da zevk veren bir futbol oynamaya başladı Maça gelip bizi destekleyecek taraftarımıza iyi futbolun yanında galibiyet hediye edeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri