Anadolu seri yakaladı

Konya Anadolu Selçukspor, evinde karşılaştı Bucaspor’u mağlup ederek galibiyet serisi yakaladı. deplasmanda oynadığı maçta Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Yeşil-beyazlı ekip ilk kez art arda iki maç kazandı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ligin 12.haftasında evinde İzmir ekibi Bucaspor’u yenerek bu sezon ilk kez 2’de 2 yaptı. Hafta içinde deplasmanda oynadığı maçta Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Konya Anadolu Selçukspor, Bucaspor’u da yenerek galibiyet serisi başlattı. Karagümrük maçıyla üzerindeki kara bulutları dağıtan ve 4 maç sonra kazanan yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisi yakalamanın sevincini yaşıyor. Ligde geride kalan 12 hafta sonunda 17 puan toplayan Anadolu Selçuk deplasmanda Ofspor’u da yenerek, üst sıralara bir adım daha yaklaşmak hedefinde.

YÖNETİMDEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Konya Anadolu Selçukspor Kulübü, Bucaspor maçında tribünleri doldurarak takıma destek olan taraftarlara teşekkür etti

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:  “Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grubun 12. Haftasında kendi sahamızda oynadığımız ve 27.dakikada Ali Kuleli’nin attığı gol ile 1-0 kazandığımız Bucaspor karşılaşmasında, tribünleri doldurarak takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Geride kalan haftada üs üste iki galibiyet alarak 6 puan toplayan takımımıza 90 dakika boyunca destek veren ve Bucaspor karşısında alınan galibiyette pay sahibi olan taraftarlarımıza teşekkür ederken, kalan maçlarımızda onları yeniden yanımızda görmekten mutluluk duyarız”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri