Anadolu Selçuk'u zor fikstür bekliyor

Pendikspor'u 3-1 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan Anadolu Selçukspor'u milli maç arasının ardından zor bir fikstür bekliyor. Yavru Kartal önündeki 4 haftada; Gümüşhane, Zonguldak, Maraş ve Urfaspor ile oynayacak

TFF 2.Lig'de sezon başladı. 2.Lig Beyaz Grup'ta Konya'yı temsil eden Anadolu Selçukspor sezona galibiyetle başladı. Yavru Kartal geçtiğimiz cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Pendikspor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Yavru Kartal, milli maç arası nedeniyle 10 Eylül'e kadar maç oynamayacak. Anadolu Selçukspor'u milli maç arasının ardından zor bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlılar milli maç arasının ardından yaz transfer döneminde ciddi bütçeler harcayan ve şehir takımı olan Gümüşhanespor, Zonguldak Kömürspor, Kahramanmaraşspor ve Şanlıurfaspor ile oynayacak.

GEÇEN SEZONDA ZOR FİKSTÜR ÇEKTİ

Geçtiğimiz sezonda zor bir fikstür çeken Anadolu Selçukspor, ligin ilk 5 haftasında birbirinden zorlu takımlarla oynamıştı. Kahramanmaraşspor, Amed Sportif Faaliyetler, BB Erzurumspor,Nazilli Belediyespor ve İstanbulspor ile oynayan Anadolu Selçukspor ilk 5 maçta 7 puan toplamayı başarmıştı.Evinde ağırladığı Kahramanmaraşspor'u 4-1, Nazilli Belediyespor 3-1 yenen yeşil-beyazlılar deplasmanda konuk olduğu Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1 berabere kalırken BB Erzurumspor'a 2-0 İstanbulspor'a ise 5-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor'un geçtiğimiz sezon ilk 5 haftada oynadığı 2 rakibi TFF 1.Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

YARIN HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Öte yandan Milli maç arasının ardından Gümüşhanespor'a konuk olacak Anadolu Selçukspor bu maçın hazırlıklarını Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.Teknik direktör Mustafa Alper Avcı nezaretinde çalışmaları sürdüren yeşil-beyazlılar yarın Spor Toto Süper Lig ekiplerinden pilot takımı olduğu Atiker Konyaspor ile hazırlık maçı oynayacak.

AHMET SÜTCÜ -

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri