Anadolu Selçuk’ta  Avcı ile yollar ayrıldı

Anadolu Selçukspor yönetimi teknik direktör Alper Avcı ile görüşerek yollarını ayırdılar.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  teknik direktör Alper avcı ile yollar ayrıldı.  Geçtiğimiz Çarşamba günü iç sahada Etimesgut Belediyespor’a 1-0 kaybeden yeşil-beyazlı ekip sıralamada küme düşme hattına gerilemişti. Bu durum üzerine Anadolu Selçukspor yönetimi teknik direktör Alper Avcı ile görüşerek yollarını ayırdılar. Yeşil-beyazlı yönetim Alper Avcı’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Konya spor camiasının yakından tanıdığı bir isimle temas halinde olduğu ve  kısa sürede imzaların atılacağı ifade edildi.

Kulüpten Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

ALPER AVCI VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kulübümüzün içinde bulunduğu durum ve son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktörümüz Alper Avcı ile bir araya gelen Yönetim Kurulumuz, karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasını kararını almıştır.

Alper Avcı ve ekibine bu güne kadar kulübümüze verdikleri emekler nedeni ile teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz.

Yönetim Kurulumuz, takımımızın hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına  yeni teknik heyeti ile çıkması için gerekli çalışmalara ivedilikle başlamıştır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri