Anadolu Selçukspor beraberlikle noktaladı

Anadolu Selçukspor Kızılcahamam kampını dün Sarıyer ile oynadığı özel maç ile noktaladı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekipte hazırlıklar pazartesi günü tekrar başlayacak

Yeni sezon hazırlıkları için Kızılcahamam’da bulunan Anadolu Selçukspor dün oynadığı son hazırlık maçı ile 2. Etabı tamamladı. 2. gün izin verilen yeşil-beyazlı oyuncular pazartesi gününden itibaren tekrar çalışmalara başlayacak. Kızılcahamam’da son maçını Sarıyer’le oynayan Anadolu Selçukspor 1-0 geriye düştüğü maçta 2. Yarı Aydın Kuzu’nun golüyle beraberliği sağladı ve karşılaşma bu şekilde sonuçlandı.Yeşil-beyazlı Kızılcahamam’da Bugsaşspor, Hatayspor, Gümüşhane, Tepecikspor ve Gençlerbirliği A2 takımı ile karşılaşmalar oynadı. Anadolu Selçukspor ilk maçında Bugsaşspor’a 1-0 mağlup olurkenHatayspor ve Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip Tepecikspor ve Gençlerbirliği A2 takımını 3-0 yendi.

Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu Üyesi Alper Çimen  Kızılcahamam’da yapılan 2. Etap kampının oldukça iyi geçtiğini takımın oynadığı hazırlık maçlarında umut dolu sinyaller verdiğini ifade etti. Çimen takımın eksik mevkilerine yapılacak takviyelerle birlikte Anadolu Selçukluspor’un daha da güçleneceğini sözlerine ekledi. Çimen,  “ Takımımız iyi bir kamp sürecinin ardından 2 gün izine ayrıldı. Pazartesi günü tesislerimizde tekrar top başı yapacaklar. Transfer konusunda Torku Konyaspor’dan gelecek isimleri bekliyoruz. Ancak henüz bu isimler netlik kazanmadı.

Bizde yönetim olarak bu duruma göre hareket edeceğiz.  Konyaspor’dan  gelecek oyuncuların takıma katılmaları halinde takımımız tamamlanmış olacak eğer bu oyuncular gelmek istemez ise eksik mevkilere takviyeler yapacağız. İsmi geçen oyuncular kaliteli ve Anadolu Selçukspor’a büyük katkı sağlayacak nitelikte oyuncular. Bu oyuncuların da takıma katılması ile birlikte takımımız daha güçlü bir şekilde sezona giriş yapacaktır” diye konuştu.         

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri