Anadolu Selçukluspor'dan haberler

Konya Anadolu Selçukluspor, Antalya'da ilk hazırlık maçını Keçiörengücü'yle oynadı. İşte maçtan notlar

İLK MAÇINI KAYBETTİ

Konya Anadolu Selçukluspor devre arası kampında karşılaştığı ilk takım olan Keçiörengücü’ne 3—0 mağlup oldu. Antalya’da kampa devam eden Konya Anadolu Selçukluspor kamp programındaki ilk hazırlık maçında Keçiörengücü’ne 3 – 0 mağlup oldu.  Yeşil beyazlılar sahaya Zeki, Serkan, Abdülkerim, Can, Volkan, Abdullah, Serhat, Vedat, Emrah, Emre ve Yaser 11’i ile çıkarken ilk yarıda kalesinde 2 gol gördü. 11. Ve 18. dakikalarda Hasan’ın gollerine engel olamayan yeşil beyazlılarda 25. Dakikasında yaşanan pozisyon sonrası ise Yaser sakatlanarak oyun dışı kaldı.  Yaser’in yerine ise İbrahim Alan görev aldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yeşil beyazlılar Deniz, Aykut, Fikret, Can Demir, Emre Akdağ, Ramazan, İbrahim Alan, Gökay, Ahmet, Enes ve Onur 11’i ile sahada yer aldı.  Keçiörengücü’nde ikinci yarıda maçın skorunu belirleyen gol ise İskkender’den geldi. 90 dakika Keçiörengücü’nün 3-0’lık galibiyeti ile son buldu.


Tribünden izledi



Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör İlker Erdem dün oynanan hazırlık maçını tribünden takip etti.  Maç boyunca notlar alan Erdem, karşılaşma sonrasında ise oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Karşılaşa boyunca takımı yardımcı antrenör Fikret Bademci yönetti.
 


Enes deneniyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar gurbetçi oyuncu Enes’i denemeye aldı. Oyuncunun beğenilmesi durumunda resmi sözleşme imzalanacak. Enes yeşil beyazlıların ilk hazırlık maçı olan Keçiörengücü maçında 25 dakika sahada kaldı. Oyuncunun durumu kamp sonrasında belli olacak.


Yaser korkuttu



Keçiörengücü maçının ilk devresinde sakatlanarak saha kenarına alınan Yaser Hacımustafaoğlu’nun durumu iyi. Rakip oyuncunun eline basması sonrasında saha kenarına alınan oyuncu ilk müdahale sonrası hastaneye gönderildi. Elindeki muhtemel bir kırıktan şüphelenilen oyuncunun durumunun iyi olduğu ve kampa devam edeceği öğrenildi.


AYDIN KARTAL OLDU

Konya Anadolu Selçukluspor’da ilk imza atıldı. Yeşil beyazlılar Tokatspor’un sağ kanat oyuncusu Aydın Kuzu’yu renklerine bağladılar.
 

Halen Antalya’da Topkapı Palace’da kampta olan Konya Anadolu Selçukluspor devre arası transferde ilk imzayı attı. Yeşil beyazlılar Tokatspor2un sağ kanat oyuncusu Aydın Kuzu ile anlaştılar.  Otel lobisinde gerçekleşen imza töreninde oyuncu kendisini 1 buçuk yıllığına yeşil beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

"Amacımız üst sıralara çıkmak"

İmza töreni sonrası duygularını paylaşan  Aydın, “Yeni bir mücadelenin içine giriyoruz inşallah. Konya Anadolu Selçukluspor’un alt sıralardan kurtulup bir an önce hak ettiği noktaya gelmesi için mücadele edeceğiz. Umarım camiamız için hayırlısı olur. Transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim. Umarım hayırlısı olur. “ dedi.

“Kardeşlerimize Yol Göstereceğiz”

Aydın, genç bir takım Anadolu Selçukluspor’un “abi” rolündeki oyuncularından biri olduğunun hatırlatılması üzerine ise, “Evet burada böyle de bir görev üstleneceğiz. Gerçekten genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Ben ve diğer birkaç arkadaşımda ağabeyleri olarak onlara yol göstermeye çalışacağız. Dediğim gibi tek hedefimiz takımımızı daha üstlere taşımak. Abisi, genci olarak bunu yapacak olan bu takımın oyuncuları. İnşallah bunu da başaracağız.” dedi.

Aydın Kuzu kimdir?

1986 doğumlu oyuncu sezona Tokatspor ile başladı. İlk yarıda 14 lig ve 3 kupa maçında görev alan Aydın 1 gol attı.  Göztepe, Çaykur Rizespor, Malatyaspor, Altımnordu, Adana Demirspor, Kartalspor, Bugsaşspor, Giresunspor ve son olarak Tokatspor'da forma giyen oyuncu artık Anadolu Selçukluspor forması için ter dökecek.


Nuh kadro dışı kaldı

Konya Anadolu Selçukluspor’da tecrübeli oyuncu Nuh Aşkın süresiz kadro dışı kaldı. Disiplinsiz hareketleri nedeniyle alınan karar sonrası Nuh Aşkın kamptan ayrılarak Konya’ya gitti. Oyuncunun bir antrenör  nezaretinde Kayacık Spor Tesisleri’ nde çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.
 


Cihat’ın yeni takımı Bafraspor

 

Konya Anadolu Selçukluspor’un genç oyuncusu Cihat Kocatürk, kiralık olarak Bafraspor’a gönderildi.  Konya Anaçdolu Selçukluspor ile aynı otelde kamp yapan Bafraspor’un oyuncuyu istemesi sonrası yapılan görüşmeler neticesinde Cihat’ın kiralık olarak Karadeniz ekibine gönderilmesi kararı verildi. Konya Anadolu Selçukluspor kampından ayrılan Cihat Kocatürk, Bafraspor kampına katılarak çalışmalara başladı. Oyuncunun gelişimi açısından transferinde fayda görüldüğü ifade edildi.


Sandıklıspor’a iki Anadolulu

Konya Anadolu Selçukluspor’un iki oyuncusu Murat Can Bölükbaşı ve Çağrı Tekin Sandıklıspor yolunu tuttu.  İlk yarıda istenilen performansı veremeyen oyuncularla yol ayırma kararı alan Konya Anadolu Selçukluspor’un iki ismi Sandıklıspor ile anlaştılar. Spor Toto  3. Lig 2. Grupta yer alan Sandıklıspor 27 puanla  ilk yarıyı liderin 5 puan gerisinde 5. sırada tamamladı.


Mehmet Soylu “yakın” takipte

Konya Anadolu Selçukluspor ‘da Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu Antalya Kampı’nda takımı yalnız bırakmadı. Tüm antrenmanları ve hazırlık maçlarını takip eden soylu iyi bir kamp döneminin geçtiğini belirterek, “İlker hocamızla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan futbol anlamında ikinci yarıya hazırlanırken, bir yandan da transfer olarak hazırlanıyoruz. Aramıza aydın’ı da kattık. 1 – 2 gün içinde takımımızı transfer anlamında hazır hale getireceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

HABERLER: NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri