Anadolu Selçukluspor hasreti bitirmek istiyor

Kırklarelispor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 6 haftaya taşıyan Anadolu Selçukluspor, seyircisi önünde üç puanı almanın ve kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.

Yeni teknik adamı Mevlüt Ataseven ile çıktığı ilk maçı da kaybederek galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Anadolu Selçukluspor, Bayrampaşa hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 15. hafta mücadelesinde 9 Aralık Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşa ile karşılaşacak. Geçtiğimiz gün zorlu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar çalışmalarına galibiyet parolası ile devam ediyor.  Teknik Direktör Mevlüt Ataseven ve yardımcıları gözetiminde çalışmalarına devam eden Anadolu Selçukluspor'da antrenmana sakatlığı süren Yaser Hacımustafaoğlu’nun yanı sıra Abdullah Çoban ve Serbay Yağız’da katılmadı.

Sakatlıkları devam eden futbolcuların Bayrampaşa maçında forma giyip giyemeyecekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu 1 nolu sahada yapılan koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon salonunda yapılan çalışmalarla devam etti. Çalışmalar yaklaşık 1,5 saat sürdü.Yeşil-beyazlılar Bayrampaşa hazırlıklarına bugün yapacağı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile devam edecek.

Kırklarelispor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini 6 haftaya taşıyan yeşil-beyazlılar, seyircisi önünde üç puanı almanın ve kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.  Kırklarelispor maçında aldığı yenilgi ile 16 puanda kalan Anadolu Selçukluspor'un ligin 10. sırnasındaki yeri değişmedi. Ligde 15. hafta müsabakalarının programı ise şu şekilde 9 Aralık 2012 Pazar Saat 13:30 Anadolu Selçukluspor-Bayrampaşaspor Altay-Gaziosmanpaşa Balıkesirspor-İnegölspor Denizli Belediyespor-Ofspor Eyüpspor-Kırklarelispor Kızılcahamamspor-Körfez Futbol Kulübü Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor Yeni Malatyaspor-Çamlıdere Şekerspor.

YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Geride kalan haftalara bakıldığı zaman bir düşüş yaşadıklarının açıkça görüleceğini kaydeden forvet oyuncusu Ali Kafadar yeni bir çıkışın bu hafta başlayacağına inandığını söyledi. “Aslında sezona çok iyi başladık. İyi de futbol oynuyorduk” diyen Ali Kafadar açıklamasın şöyle sürdürdü: “Ancak bir türlü anlayamadığımız bir şekilde bir düşüş yaşadık. Kendi sahamızda oynadığımız İskenderun maçında sonra yaşanan bu düşüş devam ediyor. Fakat bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Bayrampaşa maçı ile bunu sonlandırmak istiyoruz. Bayrampaşa maçını kazanıp bayram yapmak istiyoruz. Ve bu düşüşü çıkış haline getirmek istiyoruz. Yeni gelen hocamızla bunu başarabilecek gücümüz var. Yeni gelen hocamız bize güvenip forma verdi. Bizde elimizden geleni yapıp tüm gücümüzle mücadele edip bu maçı kazanmak istiyoruz. Alacağımız galibiyetle yeni bir çıkış yakalamak ve ilk yarının kalan son iki haftasında da bu çıkışı devam ettirerek devre arasına iyi bir noktada girmek istiyoruz.”

Takımdan bir süre ayrı kaldığını ve bu ayrılık sırasında kendi adına biraz gerilediğini kaydeden Ali Kafadar: “Takımdan ayrı kaldığımız süreç psikolojik olarak hedeflerimizden biraz sapmamıza yol açtı. Ancak o günler geride kaldı. Yeni gelen hocamızla birlikte yeni bir sayfa açtık. O bize güvendi. Bizi bu takıma transfer edenler güvendiler. Onların bu güvenlerinin boş olmadığını kalan haftalarda oynayacağımız futbol ile göstereceğiz. Tekrar hedeflere doğru çıkışa geçeceğimize takım olarak inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri