Anadolu Selçuklu Tokat'ı bekliyor

TFF 2. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Tokatspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla tamamladı

Cumartesi yeniden bir araya gelecek olan yeşil beyazlılar, kampa girerek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak. Lige hızlı başlayan ancak kupada Pendikspor'a ardından da ligde lider Kızılcahamamspor'a yenilerek moral kaybeden Anadolu Selçukluspor, mağlubiyeti iç sahada oynayacakları Tokatspor maçında alacakları galibiyet ile unutturmak istiyor. Temsilcimizde, Balıkesirspor maçında sakatlanan ve takımdan ayrı düz koşularla haftayı tamamlayan Kenan Karışık dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca lige bu hafta oynanacak maçlar şu şekilde; Ofspor-Körfez FK İnegölspor-İskenderun DÇ Ç. Şekerspor–Gaziosmanpaşa Kırklarelispor–Alanyaspor Bayrampaşa–Altay Anadolu Selçukluspor–Tokatspor Eyüpspor–Kızılcahamamspor Y. Malatyaspor-DenizliBelediyespor.
SELÇUKLU’YA MORAL YEMEĞI
Öte yandan Anadolu Selçukluspor, zorlu Tokatspor  maçı öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Feyruz Et Lokantısı ve Bauhaus sponsorluğunda Feyruz Et Lokantısı’nda gerçekleşen yemeğe Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, Sağlık İşleri Sorumlusu Erol Arslan, Reklam İşleri Sorumlusu Hüseyin Şenyıl, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.  Sohbet havasında gerçekleşen yemekte yönetim ve futbolcular arasındaki bol kahkahalı sohbetler dikkat çekti.
GÜNBAŞ: YÜKSELİŞE GEÇECEĞİZ
Yeşil beyazlılarda Başkan Mehmet Günbaş yemekte yaptığı açıklamada Kızılcahamam mağlubiyetinin nedenleri futbolcularla beraber irdelediklerini belirterek sözlerini şu şekilde sürdür, “Antrenman sonrası futbolcu arkadaşlarla bir araya geldik ve mağlubiyetin sebebini irdeledik. Kızılcahamam’ın fiziki şartları ile oldukça zorlandıklarını ifade ettiler. Gerçekten sahada bütün arkadaşlarımız ikişer kişilik oynuyorlar. Bu da bizi gururlandırıyor. Orda olmadı ama bu hafta Tokatspor maçımız var. Mağlubiyet ardından inşallah bu maçı kazanarak tekrardan yükselişe geçeceğiz.”
Taraftarın da kendilerine daha çok destek olmasını isteyen Günbaş, “Bildiğiniz gibi biz genç arkadaşlardan oluşan kolej havasında bir takımız, Torku Konyaspor’un maçının da bu hafta cumartesi olması nedeniyle herkesi maça bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var, yanımızda olurlarsa seviniriz.” dedi.   Son olarak tesisler noktasında açıklama yapan Mehmet Günbaş, 1 ay içerisinde Kayacık tesislerine geçebileceklerini ifade etti, “Her 24 saat içinde Kayacık’a giderek gerekli incelemeleri yapıyoruz. Sahamızın sorunları vardı bunlar Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  ile Konyaspor’un çalışanları sayesinde bu sorunu aştık. Şu anda fiziki olarak bir eksiği yok tesislerin, malzeme alımı devam ediyor. Tesisler bitti zaman iddia ediyoruz oldukça verimli ve iyi bir tesis olacak. Önümüzdeki 1 ay içerisinde buraya geçeceğimize inanıyoruz.”

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri