Anadolu Selçuklu oyuncu deniyor

Anadolu Selçukluspor’da sezon başından buyana denemeye alınan oyuncular hakkında nihai karar bu hafta içerisinde verilecek.

Anadolu Selçukluspor’da sezon başından buyana denemeye alınan oyuncular hakkında nihai karar bu hafta içerisinde verilecek. 1 haftadır takımla idmanlara çıkan oyunculardan bazıları ile anlaşma sağlanacağı öğrenilirken özellikle Hollanda 2. Liginde forma giyen gurbetçi Deniz Cihan, Macaristan 1. Liginde forma giyen ön libero Emre Okatan ve Muğlaspor’da forma giyen genç yetenek Mert Bakırsini üzerinde duruluyor. Galatsaray A2 takımından genç file bekçisi Emrah Macit de geçer not alırken son karar Pazar günü verilecek. Ayrıca altyapı takımlarında oynayan Abdurahim , Ahmet ve Hasan’ın son durumlarının da 2. Etap kampı öncesi belli olması beklenmekte.

KAMP ÇARŞAMBA BİTECEK

Yeni sezon hazırlıklarını Konya’da sürdüren Anadolu Selçukluspor

İlk etap kamp çalışmalarını 7 Ağustos 2013 Çarşamba günü tamamlayacak.

Yeşil-beyazlı ekipte 23 Temmuz’da başlayan yeni sezon hazırlıkları Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Nafi Bilaloğlu gözetiminde devam ediyor. Anadolu ekibi geride kalan 10 günlük dönem içerisinde kondisyon, kuvvet ve taktik çalışmalarına ağırlık verirken, hazırlıklar kapsamında A2 takımı ile bir de antrenman maçı yaptı.

KIZILCAHAMAM KAMPI 12 AĞUSTOS’TA

Anadolu Selçukluspor ilk etap kamp çalışmalarını 7 Ağustos Çarşamba günü tamamlayacak ve 11 Ağustos Pazar günü yeniden toplanacak. Anadolu Selçukluspor Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde 1 günlük antrenman sonrası ikinci etap kamp çalışmaları için 12 Ağustos’ta Kızılcahamam gidecek.

Yeşil-beyazlılar Kızılcahamam’da yapacağı kamp süresince 4 veya 5 hazırlık maçı yapmayı planlarken, bu maçlardan sadece netlik kazanan Bugsaşspor maçı 21 Ağustos’ta oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri