Anadolu Selçuklu kaybetmek istemiyor

İlk yarının son maçında yarın Eyüpspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarını tamamladı. Haftalardır kazanmayı unutan yeşil-beyazlılar Eyüpspor'u yenerek tatile moralli gitmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, lik yarının son haftasında yarın İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. 16. haftayı maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar hazırlıklarını geçtiğimiz gün yaptığı antrenmanla tamamladı. Dünü dinlenerek geçiren temsilcimizde İstanbul yolculuğu bugün başlıyor. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu'nun kafile başkanlığında hava yolu ile İstanbul'a gidecek olan yeşil-beyazlılar Adela Otel'de kampa girerek zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak.

Teknik direktör Mevlüt Ataseven, gözetiminde Cumhuriyet futbol sahasında gerçekleşen, son antrenmana sakatlıkları devam eden Serbay Yağız ve Yaser Hacımustafaoğlu ile Ankara’ya kontrole giden Mehmet Abdullah Çoban katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Candemir Aktav ve Rıdvan Sağlam ise takımdan ayrı koşu çalışmasını sürdürdü. Teknik ve taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda yeşil-beyazlılar, kanatlardan yapılan ortalara gol çalıştı. Bir buçuk saat süren çalışma açma-germe ile tamamlandı.

Haftalardır içerde ve dışarda kazanmayı unutan yeşil-beyazlılar ilk yarının son maçını kazanarak moral bulmak ve devreyi moralli tamamlamak istiyor. Karşılaşma öncesinde her iki takımında 19'ar puanı bulunurken Eyüpspor averajla 10. Anadolu Selçukluspor ise 11. sırada bulunuyor. Bir başka deyişle karşılaşmayı kazanan taraf bir taraftan ilk yarıyı moralli kapatacak. Bir diğer taraftan ise ligin üst sıralarına doğru tırmanmış olacak. Yeşil-beyazlılar, Eyüp deplasmanında son haftalardaki düşüşünü sonlandırmak ve dış saha başarısızlığını kırmak istiyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri