Anadolu Selçuklu forvet arıyor

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Bolu Esentepede yapan Anadolu Selçuklusporda teknik ekip oynanan hazırlık maçlarından sonra forvet transferi yapılmasını yönetime rapor etti

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Bolu Esentepe’de yapan Anadolu Selçukluspor’da teknik ekip oynanan hazırlık maçlarından sonra forvet transferi yapılmasını yönetime rapor etti. Yeşil-beyazlı ekip kadrosuna bir forvet oyuncu daha katarak transferi noktalayacak. 2. etap çalışmalarını Bolu Esentepe’de yapan Anadolu Selçukluspor Salı gününden itibaren 2 gün izne ayrıldı. Yeşil-beyazlılar Cuma günü tekrar Konya’da toplanarak hazırlıklarını burada sürdürecek. Anadolu Selçukluspor Esentepe’de oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performansla lig öncesi umut verdi. Esentepe’de 5 hazırlık maçı oynayan temsilcimiz kalesinde sadece 1 gol gördü. Oynanan hazırlık maçlarında savunma kurgusunun iyi olduğu gözlenen yeşil-beyazlı ekipte hücum hattındaki eksikler yönetime rapor edilerek forvet oyuncu transferi istendi.  Salih Eken yeni bir ekip olduklarını karşılaşmalarda skorlardan çok saha içindeki iletişimle ilgilendiklerini ifade etti. Eken, oynadıkları özel maçlarla takımın son durumunu görme imkanı bulduklarını söyledi. Böylece eksiklerini daha iyi tespit ettiklerini ifade eden Eken; “İlk hazırlık maçında yenildik, ikinci maçta ise farklı bir skorla galibiyet aldık. Ancak bu skorun bizi aldatmaması gerekiyor. Çünkü yeni bir takım olmamız nedeni ile çok eksiklerimiz var. Bunları tamamlamak ve lige kadar hazır olmak için çok daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor. Transferi ise henüz tamamlamadık. Bir forvet ile bu çalışmalarımıza son vermek istiyoruz. Bu bölgede aksaklıklar yaşıyoruz. Bu transferi de yaparak transferi noktalamak istiyoruz. Kısa sürede futbolcularım birbirlerini tanımaya başladılar ayrıca oldukça iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir ekip kurmak istiyoruz ve bunun sinyallerini şimdiden almaya başladık” dedi.

Kalabalık kadrosunu da 26’ya kadar düşürmek isteyen Anadolu Selçukluspor’da teknik direktör Salih Eken gidecek isimleri belirledi. Torku Konyaspor’dan 8 oyuncunun da takıma katılması ile birlikte kadrosunu daha güçlendiren Anadolu Selçukluspor’da Eken sezon başlamadan önce ideal kadrosunu belirlemenin hesaplarını yapıyor.  Sezonun ilk maçında kendi sahasında Yeni Maltayaspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukluspor bu maçın hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. 9 Eylül tarihinde oynanacak karşılaşmanın programı ilerleyen günlerde açıklanacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri