Anadolu Selçuklu beyaz sayfa açacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve 17. sıraya kadar düşen Konya Anadolu Selçukluspor yarın oynayacağı Dardenelspor maçı ile ligde yeni bir sayfa açmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı 8 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve 17. sıraya kadar düşen Konya Anadolu Selçukluspor yarın oynayacağı Dardenelspor maçı ile ligde yeni bir sayfa açmak istiyor. Yeni teknik direktörü Nevzat Dinçbudak ile ilk maçında lider İnegöl'den puan çıkaran Selçuklu şimdide gözüne Dardenelspor'u kestirdi

Mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig Beyazç Grup'a istediği gibi başlayamayan Konya Anadolu Selçukluspor yarın oynayacağı Dardenelspor maçı ile ligdeki şanssızlığını kırmak istiyor. Bu güne kadar oynadığı 8 maçta 1 mağlubiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar 6 puanla 17. sıraya kadar gerilemişti. Yeni teknik direktörü Nevzat Dinçbudak ile ilk maçında lider İnegölspor ile karşı karşıya gelen Anadolu Selçukluspor İnegöl'den bir puan almayı başarmıştı. Genç Kartallar Dardenelspor maçını kazanarak yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Anadolu Selçukluspor'un karşılaşacağı Dardenelspor iseğ genç kadrosu ve istikrarsız performansı ile dikkat çekiyor. Ligde oynadığı 8 maçta 1 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Dardenelspor 8 puanla 13. sırada bulunuyor. 5 gol atan ve 8 golü engelleyemeyen Dardenelspor kazanamasa da kaybetmeyen bir takım olarak gösteriyor.

ANADOLU ÇANAKKALE'DE

Konya Anadolu Selçukluspor, deplasmanda oynayacağı Dardanelspor, maçı için dün sabah saatlerinde Çanakkale’ye gitti. Anadolu Spor Toto 2.Futbol Ligi Beyaz Grubun 9. Hatasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Dardanelspor maçı hazırlıklarının Konya bölümü tamamladı. Sabah Kayıcık tesislerinden hareket eden Konya Anadolu Selçukluspor’umuz Köşdere Otel Biga otelde konaklayacak. Son antrenmanlarını Bigaspor tesislerinde yapacak takım 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Mehmet Zeki Uçan, Deniz Yıldırım, Ahmet Önay, Can Demir Aktav, Fikret Topaloğlu, Volkan Fındıklı, Nuh Aşkın, Emre Köksal, Ramazan Durdu, Serhat Mermer, Murat Can Bölükbaşı, Gökay Işıtan, İsmail Türk, Aykut Uluç, İbrahim Alan, Emrah Çetin, Emre Okatan, Vedat Bora, Çağrı Tekin”

9. HAFTA BAŞLIYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 9. hafta bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Beyaz Grup'ta bugün 2 müsabaka yapılırken gerişe kalan 7 karşılaşma yarın oynanacak. Turgutluspor-Çankırıspor, Pendikspor-Kartalspor maçları bugün oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak. Beyaz Grup'ta yarın oynanacak 7 karşılaşmanın programı şöyle:Dardanelspor- Konya Anadolu Selçukluspor, Göztepe-Giresunspor, Aydınspor 1923-Gümüşhanespor, İnegölspor – Hatayspor, Gaziosmanpaşa - Yeni Malatyaspor, Tarsus İdman Yurdu – Tokatspor, Kırklarelispor – Sarıyer.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri