Anadolu Selçuklu 10 sıraya demir attı

Anadolu Selçukluspor evinde ağırladığı Bayrampaşa ile golsüz berabere kaldı. Galibiyet hasretini 7 haftaya çıkaran yeşil-beyazlılar bu sonuçla puanını 17 yaptı ve lig sıralamasındaki yerini değiştiremedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin 15. haftasında geçtiğimiz gün Bayrampaşaspor'u konuk etti. Son haftalarda önlenemez bir düşüş yaşayan Anadolu Selçukluspor, alt sıralardan kurtulma çabası veren Bayrampaşa ile kendi saha ve seyircisi önünde golsüz berabere kaldı. 5 haftalık bir düşüşün ardından teknik adam değişikliğine giden yeşil-beyazlılar, Ataseven ile çıktığı ikinci maçtan da galibiyet alamamış oldu. Anadolu Selçukluspor, bu sonuçla üç puan hasretini 7 haftaya çıkardı. Aldığı beraberlikle puanını 17 yapan yeşil-beyazlıların puan cetvelindeki yeri ise değişmedi. Yeşil-beyazlılar geride kalan 15. hafta sonunda ligin 10. sırasında bulunuyor.

Ligin 15. haftasını moralsiz kapatan yeşil-beyazlılar 16. haftayı maç yapmadan kapatacak. Anadolu Selçukluspor, son maçta Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelerek ligin ilk yarısını tamamlayacak. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Teknik adam Mevlüt Ataseven nezaretinde yapalacak çalışmaya ilk yarıyı tamamlayan Yaser Hacımustafaoğlu ve sakatlıkları devam eden Abdullah Çoban ile Serbay Yağız katalmıyacak.

LİGİN ZİRVESİ BALIKESİR'İN

Öte yandan 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin zirvesi geçtiğimiz haftasonu el değiştirdi. 15. haftaya lider giren İnegölspor, kendisini yakından takip eden Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Oldukça büyük bir mücadele örneğine sahne olan maçı 1-0 kazanmayı başaran Balıkesir, puanını 29'a çıkarak zirveyi 27 puanlı İnegölspor'dan devraldı. Ligin 3. sırasında bulunan Yeni Malatyaspor, Çamlıdere Şekerspor'u 2-1 mağlup etti ve 24 puanla yerini korudu. 24 puana ulaşan diğer takımlardan Tokatspor, İskenderun Demir Çelik'i 1-0, Kızılcahamamspor ise Körfez Futbol Kulübü'nü 5-2 mağlup ederek yarışya tevam ettler. Bu takımlardan Tokatspor 4., Kızılcahamam ise 5. sırada bulunuyor.

Beyaz Grup'ta 15.hafta karşılaşmaları geçtiğimiz hafto sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Lig'de alınan sonuçlar şu şekilde: Altay 1–3 Gaziosmanpaşa, Anadolu Selçukluspor 0–0 Bayrampaşa, Eyüpspor 1–0 Kırklarelispor, Yeni Malatyaspor 2–1 Çamlıdere Şekerspor, Balıkesirspor 1–0 İnegölspor, Denizli Belediyespor 2–2 Ofspor, Kızılcahamamspor 5–2 Körfez Futbol Kulübü, Tokatspor 1–0 İskenderun Demir Çelikspor. Ligin 16. hagtasında oynanacak maçlar ise şunlar: Bayrampaşa-Eyüpspor, Gaziosmanpaşa-Alanyaspor, İskenderun Demir Çelikspor-Altay, Körfez Futbol Kulübü-Tokatspor, Ofspor-Kızılcahamamspor, İngölspor-Denizli Belediyespor, Çamlıdere Şekerspor-Balıkesirspor, Kırklarelispor-Yeni Malatyaspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri