Anadolu Selçuk’da matematik hesabı

Anadolu Selçukspor hafta sonu sahasında oynayacağı Tokatspor maçını kazanarak kalan haftalarda korkulu rüya görmek istemiyor. Yeşil-beyazlı ekibin basın sözcüsü Ahmet Eser “Taraftarımızın desteği ile Pazar günü artık bu işi bitirmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçuklspor hafta sonu sahasında oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak matematiksel anlamda da rahat bir nefes almak istiyor.

Anadolu Selçukspor  Basın Sözcüsü Ahmet Eser Son haftalarda yakaladıkları çıkış ile puan sıralamasında rahat bir konuma doğru yaklaştıklarını belirterek: “Takımımızın son haftalarda gösterdiği performans biz mutlu etti. Kazanılan puanlar ile rakiplerimize oranla daha iyi bir konuma geldik. Ancak bitime sayılı haftalar kala şampiyon olacak takımın, Play-Off oynayacak takımların ve küme düşecek takımların henüz belli olmaması, bulunduğumuz Beyaz Grubun ne kadar zorlu bir grup olduğunun göstergesidir. Bu nedenle matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemeden hiçbir şeyi bitmiş saymıyoruz. Bundan önceki haftalarda olduğu gibi ciddiyetle maçlarımıza hazırlanıyoruz. Pazar günü iç sahada oynayacağımız Tokatspor maçı bizim için sezonun en önemli maçı konumunda. Bu maçı kazanarak hem rakibimiz olan Tokatspor ile aramızdaki puan farkını artırmak hem de matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Spor Toto 2. Lig karmasına giden ve orada hem şehrimizi hem de kulübümüzü başarı ile temsil eden futbolcularımızda takımımıza dönerken eksiğimiz kalmadı. Onlarında katılımı ile Tokatspor maçının hazırlıkları tam kadro sürdürülecek. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza bundan önceki maçlarda olduğu gibi bugünde güveniyoruz. Taraftarlarımızın ve Konya Anadolu Selçukspor’umuza gönül verenlerimizin de desteği ile Pazar günü Tokatspor’u yenerek bu işi bitirmek istiyoruz” dedi

SPOR SERVİSİ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri