Anadolu Selçuk üst üste kızardı

BB Erzurumspor maçında Ragıp Başdağ'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Anadolu Selçukspor, üst üste 2.kez kızardı. Yavru Kartal'da geçtiğimiz hafta Amedspor maçında Volkan Koçaloğlu da kırmızı kart görerek takımını 10.kişi bırakmıştı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 20.hafta maçında Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a 1-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor'da maçın 70.dakikasında Ragıp Başdağ, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sezon ligde 5.kez kızarırken  Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor mücadelesinde Ragıp Başdağ'ın gördüğü kırmızı kartla en çok kırmızı kart gören 2.takım oldu.

5.KEZ KIZARDI

Pazar günü evinde ağırladığı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında Ragıp Başdağ'ın gördüğü kırmızı kart ile bu sezon 5.kez kızaran Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta en çok kırmızı kart gören 2.takım oldu.Ligin ilk yarısında oynadığı İstanbulspor, Fethiyespor, Sivas Belediyespor maçlarında kırmızı kart gören Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında çıktığı 19.hafta ve 20.hafta Amed Sportif Faaliyetler ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçlarında üst üste kırmızı kart gördü.  Yavru Kartal, pazar günü evinde ağırladığı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında Ragıp Başdağ'ın gördüğü kırmızı kart ile 5.kez kızardı. Anadolu Selçukspor'da  bu sezon Özkan Taştemur 2 kez kırmızı kart görürken, Ufukhan Bayraktar, Volkan Koçaloğlu ve Ragıp Başdağ 1 kez kızardı.

RAGIP NAZİLLİ MAÇINDA YOK

Pazar günü oynanan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ragıp Başdağ  kariyerindeki 3.kırmızı kartı gördü. Yeşil-beyazlı temsilcimizin deneyimli oyuncularından  Ragıp Başdağ, bu sezon 20 maça çıkarken bin 648 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Deneyimli orta saha oyuncusu gelecek hafta Anadolu Selçukspor'un  deplasmanda konuk olacağı Nazilli Belediyespor maçında sahadaki yerini alamayacak.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri