Anadolu Selçuk Urfa sınavında

Anadolu Selçukspor sezonun 22. Hafta maçında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak. GAP Stadyumunda bugün oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda yakaladığı yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 22. hafta karşılaşmasında bugün Şanlıurfaspor’a konuk olacak.  Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak maç saat 19:00’da başlayacak. mücadeleyi  Sinan Dereci yönetecek. Dereci’nin yardımcılıklarını Murat Altan ve Hasan Erdoğan yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi Lütfullah Aslan. Yeşil-beyazlı ekipte kart cezalısı Ahmet Önay ve Ali Yaşar bu maçta forma giyemeyecek.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan Anadolu Selçukspor şuana kadar oynadığı maçlarda yenilgi almadı.  Ligde son 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Yavru Kartal, bu süre zarfında yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı ekip zorlu Şanlıurfaspor deplasmanında da  puan yada puanlar almak istiyor.

DEPLASMANDA ZORLANIYOR

Anadolu Selçukspor bu sezon 11 deplasman maçına çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan sadece  tek galibiyet çıkarabildi. Anadolu Selçukspor kalan 10 maçta ise 6 beraberlik 4 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 9 gol atıp 14 gol yedi.

RAKİP EVİNDE KAYBETMİYOR

Rakip Şanlıurfaspor evinde müthiş bir performans ortaya koyuyor. Yeşil-sarılı ekip 10 maçta 8 galibiyet alarak iç sahada önemli bir başarıya imza attı. Şanlıurfaspor diğer iki maçta ise bir beraberlik bir yenilgi aldı. Yeşil-sarılı ekip bu maçlarda 21 gol atıp kalesinde ise 9 gol gördü.   

 ŞAMPİYONLUK ADAYI

Anadolu Selçukspor’un bugün konuk olacağı Şanlıurfaspor Beyaz Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Yeşil-sarılı ekip 42 puanlı Gümşühane’nin ardından  39 puanlı Altay ile birlikte 3. sırada yer alıyor.  Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Karagümrük’e 2-0 yenilmişti.  Anadolu Selçukspor ise sahasında Kahramanmaraşspor ile berabere kalarak  27 puanla haftayı 10. sırada tamamladı.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri